ΚΟΣΜΟΣ

Συνέλαβαν κολυμβητή γιατί τον πέρασαν για... λαθρομετανάστη! (pics)

Συνέλαβαν κολυμβητή γιατί τον πέρασαν για... λαθρομετανάστη! (pics)

Ένας Αυστραλός αθλητής συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τη Μάγχη γιατί κάποιος που τον είδε τον πέρασε για παράνομο μετανάστη!

Ο John van Wisse συνελήφθη στην προσπάθεια του να διασχίσει κολυμπώντας στη Μάγχη όταν οι αρχές της περιοχής του Ντόβερ στη Βρετανία τον πέρασαν για λαθρομετανάστη τη στιγμή που εκείνος πήδαγε στο νερό από τη βάρκα του.

Ο Αυστραλός αθλητής στο τρίαθλο ήθελε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ του Mark Bayliss, που ήταν 73 ώρες και 39 λεπτά, στην απόσταση Λονδίνο -Παρίσι.

Ο Αυστραλός αφού διέσχισε τρέχοντας την απόσταση των 86 μιλίων από το Λονδίνο στο Ντόβερ, βρέθηκε μέσα σε βάρκα και ήταν έτοιμος να πηδήξει στο νερό, προκειμένου να διασχίσει κολυμπώντας την Μάγχη και να φθάσει στη Γαλλία.

Η αστυνομία φέρεται να συνειδητοποιήσε αμέσως το λάθος και δεν άργησε την προσπάθεια του van Wisse για περισσότερο από μερικά λεπτά.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε : «Ήταν ξεκαρδιστικό και η αστυνομία είδε την αστεία πλευρά."

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κεντ δήλωσε: «Ένα ζευγάρι νομίζε ότι ήταν παράνομος μετανάστης που ήθελε να έρθει στην ξηρά, επειδή μερικοί άνθρωποι τον είχαν δει να πηδάει από το σκάφος.»

Ο αθλητής από το Καλαί της Γαλλίας θα διασχίσει απόσταση 180 μιλίων με το ποδήλατο προκειμένου να φθάσει στον τελικό του προορισμό που είναι η «Αψίδα του Θριάμβου», στο Παρίσι.

Δείτε τις εικόνες

Διαβάστε επίσης: Αυτό το μπουκάλι περιέχει ένα τρυφερό μήνυμα... (φώτο)