ΚΟΣΜΟΣ

Τετράχρονη πήρε το λεωφορείο ξημερώματα λόγω... βραδινής λιγούρας! (video)

Τετράχρονη πήρε το λεωφορείο ξημερώματα λόγω... βραδινής λιγούρας! (video)

Θα μπορούσε να έχει δραματική κατάληξη η... τολμηρή πρωτοβουλία μίας τετράχρονης στη Φιλαδέλφεια που έφυγε από το σπίτι της ξημερώματα για να βρει κάτι να... τσιμπήσει. Τελικά, η ιστορία είχε αίσιο τέλος: Η μικρή έπεσε σε καλά χέρια και ο οδηγός του λεωφορείου έπραξε τα δέοντα ώστε να επιστρέψει σώα στο σπίτι της.

Από τη μία, μία βραδινή λιγούρα. Από την άλλη η περιπετειώδης παιδική φύση της και η άγνοια κινδύνου: Η τετράχρονη πήρε το πανωφόρι της, βγήκε από το σπίτι στις 3 τα ξημερώματα, περίμενε καρτερικά στη στάση και, όταν έφτασε, ανέβηκε στο λεωφορείο. Ο λόγος; Η λαχτάρα της για μία λιχουδιά.

Κατάπληκτος ο οδηγός λεωφορείου λέει πως είδε ένα κοριτσάκι να ανεβαίνει στο λεωφορείο, να κάθεται και, κουνώντας τα πόδια του, να τραγουδά.

Σύμφωνα με τις αρχές, η οικογένεια της μικρής δεν πήρε είδηση όταν εκείνη ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και το'σκασε.
Ο οδηγός του λεωφορείου, κι ο ίδιος πατέρας τριών παιδιών, στην αρχή τρομοκρατήθηκε, όπως λέει.

Στη συνέχεια έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο, καλώντας την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της μετέφερε το κοριτσάκι στην ασφάλεια της μητρικής αγκαλιάς.

Σχετικές ειδήσεις