ΚΟΣΜΟΣ

Η ομολογία του φρικτού εγκλήματος που σόκαρε όλο το Facebook

Η ομολογία του φρικτού εγκλήματος που σόκαρε όλο το Facebook

Στη σοκαριστική ομολογία ότι σκότωσε την κόρη του, τη γυναίκα και την αδερφή του, προχώρησε ένας άνδρας από τον Καναδά, προτού βάλει ο ίδιος τέλος και στη δική του ζωή, εξηγώντας σε μια ανάρτησή του τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης του...

Ο Ράντι Τζάνζεν σόκαρε το Facebook όταν έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο, την περασμένη Πέμπτη, ότι σκότωσε την 19χρονη κόρη του Έμιλι, γιατί έπασχε από μακροχρόνιες ημικρανίες, οι οποίες της είχαν προκαλέσει κατάθλιψη.

Στην ανάρτησή του, ο Τζάνζεν γνωστοποίησε ότι στη συνέχεια δολοφόνησε την γυναίκα του και την αδερφή του.

«Έχω κάνει μερικές από τις χειρότερες πράξεις που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Πρώτα, σκότωσα την αγαπημένη μου κόρη Έμιλι. Την καλύτερη κόρη που θα μπορούσαν να έχουν οι γονείς», έγραψε και συνέχισε:

«Στην συνέχεια πυροβόλησα την Λορέλ γιατί μία μητέρα δεν θα έπρεπε ποτέ να ακούσει ότι έχει πεθάνει το παιδί της. Δύο μέρες μετά την αδερφή μου Σέλι, γιατί δεν ήθελα να ζήσει με την ντροπή που της προξένησα με τις πράξεις μου».

«Ας αναπαυτεί εν ειρήνη η μικρή οικογένειά μου», κατέληγε...

Λίγες ώρες μετά τη σοκαριστική ανάρτηση, η αστυνομία εντόπισε τα άψυχα σώματα των θυμάτων του στο Βανκούβερ, αλλά και αυτό του δράστη, ο οποίος είχε βάλει φωτιά στον εαυτό του.

Σχετικές ειδήσεις