ΚΟΣΜΟΣ

Τους βοήθησε να δραπετεύσουν με αντάλλαγμα τη δολοφονία του συζύγου της!

Τους βοήθησε να δραπετεύσουν με αντάλλαγμα τη δολοφονία του συζύγου της!

Αν αυτό δεν είναι σενάριο για ταινία στο Χόλιγουντ και μάλιστα εμπορική, τότε ποιο είναι;

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, δύο δολοφόνοι έγιναν οι πρώτοι κρατούμενοι που κατάφεραν να αποδράσουν από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας Clinton στη Νέα Υόρκη.

Οι Ρίτσαρντ Ματ και Ντέιβιντ Σουέτ έσκαψαν ένα τούνελ που τους έβγαλε στους υπονόμους και από εκεί βρέθηκαν σε κεντρικό δρόμο προαστίου της Νέας Υόρκης. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι φεύγοντας άφησαν στους αστυνομικούς ένα σημείωμα το οποίο έγραφε Have a nice day (να έχετε μια καλή ημέρα).]

Richard Matt and David Sweat main

Έπειτα από έρευνες, η αστυνομία κατέλησε στο συμπέρασμα ότι οι δραπέτες βοηθήθηκαν από κάποιον μέσα στη φυλακή. Αυτός ο «κάποιος» ήταν η ηλικίας 51 ετών υπάλληλος της φυλακής, Τζόις Μίτσελ, η οποία και συνελήφθη.

Όπως προκύπτει από νέες έρευνες, η Μίτσελ βοήθησε τους δύο να δραπετεύσουν αλλά με αντάλλαγμα να σκοτώσουν τον σύζυγό της! Γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση και φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τη Μιτσελ.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει... viral στις ΗΠΑ και αρκετοί είναι αυτοί που - όχι άδικα - το παραλληλίζουν με την ταινία «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ».

Σχετικές ειδήσεις