ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Ο ύποπτος δεν έδρασε μόνος, ανήκει σε δίκτυο

Ταϊλάνδη: Ο ύποπτος δεν έδρασε μόνος, ανήκει σε δίκτυο

Την πεποίθηση ότι ο δράστης της βομβιστικής επίθεσης έξω από ναό στην Μπανγκόκ, δεν έδρασε μόνος και ανήκει σε δίκτυο, εξέφρασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την πορεία των ερευνών ο αρχηγός της ταϊλανδικής αστυνομίας Σομιότ Πουμπανμουάνγκ.

"Δεν υποπτεύομαι ένα πρόσωπο, υποπτεύομαι πολλά. Πιστεύω πως έχουν εμπλακεί Ταϊλανδοί, αλλά δεν λέω ότι είναι μόνο Ταϊλανδοί ή ότι είναι ξένοι".
Οι ταϊλανδοί ερευνητές δεν έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν την εθνικότητα του υπόπτου, ούτε αν αυτός βρίσκεται ακόμη στη χώρα, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ήδη από χθες, η αστυνομία αναζητεί έναν ύποπτο που διακρίνεται στο βίντεο το οποίο έχει καταγραφεί στις κάμερες ασφαλείας την ώρα που αφήνει ένα σακίδιο ανάμεσα στον κόσμο μερικά λεπτά πριν από την έκρηξη. Η αστυνομία έχει απευθύνει έκκληση για μαρτυρίες και προσφέρει το ποσό του ενός εκατομμυρίου μπατ (25.400 ευρώ) για οποιαδήποτε πληροφορία βοηθήσει στη σύλληψη του άνδρα.

Ο Πουμπανμουάνγκ πρόσθεσε επίσης πως δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί αν μία μικρή έκρηξη που σημειώθηκε χθες στην Μπανγκόκ συνδέεται με αυτήν της Δευτέρας., ανακοίνωσε η αστυνομία

Σχετικές ειδήσεις