ΚΟΣΜΟΣ

Η.Π.Α.: Πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται για να συλλάβουν εναν ανήλικο; (vid)

Η.Π.Α.: Πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται για να συλλάβουν εναν ανήλικο; (vid)

Την επίθεση 9 αστυνομικών δέχθηκε ένας νεαρός διότι έδειξε ασέβεια προς τα αστυνομικά όργανα και διέπραξε το απίστευτο έγκλημα να περπατήσει στο πεζοδρόμιο όπως του ζήτησαν.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί η κατάσταση ξεκινά σχετικά ομαλά ωστόσο σταδιακά κλιμακώνεται. Ο αστυνομικός προσπαθεί να δώσει ένα σύντομο τέλος σε αυτό το μικροεπεισόδιο. Ωστόσο ο νεαρός αντιστέκεται στις υποδείξεις του. Ο αστυνομικός μην θέλοντας να δώσει περαιτέρω έκταση στο επεισόδιο καλεί τους συναδέλφους τους να σπεύσουν σε βοήθεια.

Δευτερόλεπτα αργότερα 8 ακόμη αστυνομικοί σπεύδουν στο σημείο, οι 4 από τους οποίους αναλαμβάνουν να ρίξουν στο έδαφος τον νεαρό και να τον ακινητοποιήσουν προκειμένου να τον συλλάβουν.

Οι διάφοροι περαστικοί που παρακολουθούν το περαστικό φωνάζουν στους αστυνομικούς ότι «είναι απλώς ένα παιδί και να τον αφήσουν ήσυχο». Όμως κανείς από αυτούς δεν πλησιάζουν τον νεαρό για να του προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια.

Ο νεαρός οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της αστυνομίας στο Στόκτον της Καλιφόρνια να κάνει λόγο για έναν αυθάδη νέο, που δεν ακολούθησε τις εντολές των οργάνων της τάξης να ανέβει στο πεζοδρόμιο ενώ παράλληλα αντιστάθηκε κατά της αρχής.

Σχετικές ειδήσεις