ΚΟΣΜΟΣ

Υπόδειγμα συντρόφου: Σκυλί στέκεται για μια εβδομάδα δίπλα στον παγιδευμένο φίλο του!

Υπόδειγμα συντρόφου: Σκυλί στέκεται για μια εβδομάδα δίπλα στον παγιδευμένο φίλο του!

Επί μια ολόκληρη εβδομάδα, ο Τίλι έμενε δίπλα στην Φοίβη που βρισκόταν παγιδευμένη σε ένα μεγάλο λάκκο.

Για μια ολόκληρη εβδομάδα, τα δυο χαριτωμένα σκυλάκια είχαν χαθεί από το σπίτι τους στο νησί Vashon στην Ουάσινγκτον και οι ιδιοκτήτες τους φοβόντουσαν τα χειρότερα.

Οι δυο μικροί... «εξερευνητές» το έσκασαν από το σπίτι τους για να κυνηγήσουν και να περάσουν μια ημέρα περιπέτειας.

Όμως, η μικρή τους εξόρμηση μετατράπηκε σε θρίλερ καθώς η Φοίβη, το πανέμορφο Basset έπεσε σε ένα λάκκο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

Ως υποδειγματικός σύντροφος ο Τίλι παρέμενε στο πλευρό της όλη η ημέρα, με εξαίρεση μερικά λεπτά όταν και έφευγε για να αναζητήσει βοήθεια.

Μια μη κερδοσκοπική φιλοζωική εταιρία έψαχνε όλες αυτές τις ημέρες κάθε γωνιά του νησιού Vashon στην Ουάσινγκτον προκειμένου να εντοπίσει τα σκυλάκια. Ένας κάτοικος της περιοχής είδε στο Facebook τις εικόνες των δυο εξαφανισμένων σκυλιών, και του θύμισαν ένα σκυλάκι που τις τελευταίες ημέρες ερχόταν έξω από την οικία του, γάβγιζε και εξαφανιζόταν και πάλι μέσα στο δάσος. Ο κάτοικος ήρθε σε επικοινωνία με την οργάνωση, ώστε να ερευνήσουν το περιστατικό.

Η οργάνωση έστειλε μέλη της στο συγκεκριμένο σημείο, και όταν άρχισαν το ψάξιμο στο δάσος, βρήκαν τελικά τον Τίλι να κάθεται δίπλα σε μία δεξαμενή, μέσα στην οποία ήταν παγιδευμένη η σύντροφός του Φοίβη.

Το σκυλάκι παρέμενε εκεί για πάνω από μία εβδομάδα, δίπλα στην παγιδευμένη Φοίβη, που είχε φτάσει πλέον στα όρια της εξάντλησης από την πείνα και την δίψα.

Τώρα, οι δυο «εξερευνητές» βρίσκονται στην ασφάλεια του σπιτιού τους και σχεδιάζουν την... επόμενη περιπέτεια.

Σχετικές ειδήσεις