ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Η αστυνομία του Μουμπάι απαγόρευσε τις selfies σε 16 σημεία της πόλης

Ινδία: Η αστυνομία του Μουμπάι απαγόρευσε τις selfies σε 16 σημεία της πόλης

Αφορμή για την συγκεκριμένη οδηγία στάθηκε ο πνιγμός ενός 37χρονου άνδρα την περασμένη εβδομάδα, στην προσπάθεια του να σώσει ένα 18χρονο κορίτσι που έπεσε στη θάλασσα την ώρα που έβγαζε selfie

Η αστυνομία του Μουμπάι στην Ινδία απαγόρεψε τη λήψη selfie φωτογραφιών σε 16 διαφορετικά σημεία της πόλης, τα οποία και χαρακτήρισε επικίνδυνα.

Αφορμή για την συγκεκριμένη οδηγία στάθηκε ο πνιγμός ενός 37χρονου άνδρα την περασμένη εβδομάδα, στην προσπάθεια του να σώσει ένα 18χρονου κορίτσι που έπεσε στη θάλασσα την ώρα που έβγαζε φωτογραφία τον εαυτό της.

«Μετά το ατυχές περιστατικό, αποφασίσαμε να αναγνωρίσουμε 16 σημεία της πόλης απ' όπου το να τραβήξει κανείς selfie φωτογραφίες μπορεί να είναι επικίνδυνο, αλλά ίσως προσθέσουμε και άλλα», τόνισε ο ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Dhananjay Kulkarni και πρόσθεσε: «Ζητήσαμε από τη μητροπολιτική αρχή να τοποθετήσει προειδοποιητικές πινακίδες στα συγκεκριμένα σημεία. Θέλουμε επίσης να τοποθετηθούν μερικοί ναυαγοσώστες».

Στη λίστα με τα σημεία περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο δημοφιλή και τουριστικά μέρη της πόλης όπως π.χ. η κεντρική μαρίνα του Μουμπάι, καθώς και το σημείο απ' όπου γλίστρησε η 18χρονη κοπέλα, επεσήμανε στους δημοσιογράφους

Οι αστυνομικοί που περιπολούν στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν λάβει εντολή να προειδοποιούν τους πολίτες να μη βγάζουν selfies.

Αυτά είναι τα 16 σημεία της πόλης που απαγορεύτηκαν οι selfies

se

Σχετικές ειδήσεις