ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τσίπρας διορίζει όλους τους φίλους από τα παλιά και ο Κάμερον «απολύει» τη μάνα του

Ο Τσίπρας διορίζει όλους τους φίλους από τα παλιά και ο Κάμερον «απολύει» τη μάνα του

Διαφορετική προσέγγιση στο θέμα του… κομματικού κράτους φαίνεται πως έχουν Αλέξης Τσίπρας και Ντέιβιντ Κάμερον -Και αυτό γιατί την ώρα που ο πρωθυπουργός μας διορίζει από συγγενείς και παλιά φιλαράκια μέχρι και τον πιο… αδιόριστο, ο Βρετανός ομόλογός του «απολύει» ακόμα και την ίδια του τη μητέρα!

Η μητέρα του Ντέβιντ Κάμερον έχασε τη δουλεία της στο κέντρο φροντίδας παιδιών «Chieveley and Area Children's Centre», στο δυτικό Μπέρκσαϊρ όπου εργαζόταν εθελοντικά, καθώς το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε να το κλείσει στο πλαίσιο των μέτρων λιτότητας που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση του Κάμερον σε βάθος χρόνου.

Η μητέρα του Βρετανού πρωθυπουργού δήλωσε λυπημένη για το κλείσιμο του κέντρου στο οποίο εργαζόταν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Νωρίτερα, η Μέρι Κάμερον είχε υπογράψει την σχετική διαμαρτυρία για το κλείσιμο του κέντρου στο οποίο εργάζεται, αλλά, όπως φάνηκε, χωρίς αποτέλεσμα.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη που έκλεισε, αλλά, αν δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα για την λειτουργία του. Απολάμβανα την δουλειά μου εκεί επί ένα χρόνο και βοηθούσα οικογένειες», δήλωσε η Μέρι Κάμερον και όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν έχει μιλήσει στον γιο της για το θέμα, απάντησε: «όχι, δεν παρεμβαίνω».

Σχετικές ειδήσεις