ΚΟΣΜΟΣ

Amy: Θάνατος μετά από εφτά μέρες αλκοόλ και ναρκωτικών

Amy: Θάνατος μετά από εφτά μέρες αλκοόλ και ναρκωτικών
Ο πρόωρος θάνατος της Amy Winehouse έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση...

Ο πρόωρος θάνατος της Amy Winehouse έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση.

Η μουσική έχασε μία τραγουδίστρια που θα μπορούσε να διανύσει σπουδαία πορεία αν δεν ήταν δέσμια των παθών της.

Πάθη που ζούσε στην πιο ακραία τους εκδοχή, αν λάβουμε υπ’ όψιν και τις μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν κοντά της τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

Όπως δήλωσε φίλος της τραγουδίστριας στην Sunday Mirror: «Πέρασε τις τελευταίες επτά ημέρες πίνοντας συνεχώς και οι δικοί της πίστευαν ότι θα πεθάνει από το αλκοόλ. Σίγουρα ο θάνατός της είναι αποτέλεσμα υπερβολικής χρήσης ecstasy».

Σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια έπασχε από «εμφύσημα» στην καρδιά.

Η Amy τριγυρνούσε τις τελευταίες μέρες στο Camden, στη βόρεια πλευρά του Λονδίνου, μονίμως μεθυσμένη, αναζητώντας μανιωδώς ναρκωτικές ουσίες.

Ένας γείτονάς της δήλωσε ότι λίγο πριν πεθάνει άκουσε θορύβους από το διαμέρισμα της Amy, «φοβερό κλάμα, σαν κάποιος να θρηνεί…».

Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο από τον σωματοφύλακά της, ενώ η μητροπολιτική αστυνομία που επιβεβαίωσε τον θάνατό της τόνισε πως είναι άσκοπο να βγάζουμε συμπεράσματα πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης.

Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης της Winehouse, που θα φέρουν στο φως τα αίτια που οδήγησαν στον ξαφνικό χαμό της, αναμένονται μέσα στην ημέρα.