ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το πατρικό σπίτι του Τραμπ που βγαίνει στο «σφυρί» (pics)

Αυτό είναι το πατρικό σπίτι του Τραμπ που βγαίνει στο «σφυρί» (pics)

Το εξωτερικό της μονοκατοικίας είναι ένας συνδυασμός εγγλέζικου στιλ Tudor, με ξυλοδεσιές και κόκκινα τούβλα.

Το πατρικό σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, εκεί όπου έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια, έχει τεθεί σε δημοπρασία και η τιμή του μπορεί να ανέλθει, σύμφωνα με τους οργανωτές, τουλάχιστον στο τριπλάσιο των εκτιμήσεων πριν από την εκλογή του μεγιστάνα στην προεδρία.

Η κατοικία, που βρίσκεται στην συνοικία Τζαμάικα Εξπρές, στο ανατολικό τμήμα του Κουίνς, ήταν το σπίτι της οικογένειας Τραμπ κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων χρόνων της ζωής του εκλεγμένου προέδρου.

Στη συνέχεια η οικογένεια Τραμπ μετακόμισε σε μεγαλύτερο σπίτι, το οποίο είχε χτίσει ο πατέρας του, όχι μακριά από εκεί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Paramount Realty USA, η οποία οργανώνει τη δημοπρασία, έως τις 17 Ιανουαρίου στις 16.00 τοπική ώρα.

Αρχικά, το οίκημα επρόκειτο να τεθεί σε δημοπρασία στα μέσα Οκτωβρίου, αλλά οι ιδιοκτήτες του επέλεξαν να μην το πουλήσουν, περιμένοντας το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 9ης Νοεμβρίου. Καθώς οι ιδιοκτήτες είναι σε διάσταση αποφάσισαν στη συνέχεια, προς έκπληξη όλων, να πουλήσουν το σπίτι σε αγοραστή του οποίου το όνομα δεν αποκαλύφθηκε. Ο νέος λοιπόν ιδιοκτήτης αποφάσισε να θέσει το σπίτι στη δημοπρασία.

Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1940, έχει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα λουτρά, ένα WC, καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, κ.ά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφέις στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις