ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Συνελήφθη ο 19χρονος που πανηγύριζε ότι δολοφόνησε 9χρονο αγόρι (pics)

Γερμανία: Συνελήφθη ο 19χρονος που πανηγύριζε ότι δολοφόνησε 9χρονο αγόρι (pics)

Μετά από ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει για τον εντοπισμό του, οι γερμανικές Αρχές συνέλαβαν τον 19χρονο για τη δολοφονία ενός 9χρονου αγοριού, το οποίο φέρεται να μαχαίρωσε 56 φορές.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στο σπίτι του 19χρονου Marcel Hesse στο Χέρνε της δυτικής Γερμανίας. Η αστυνομία άρχισε να ψάχνει τον Hesse μετά τον εντοπισμό της σορού του 9χρονου στο κελάρι του σπιτιού του. Ο δράστης είχε νωρίτερα αναρτήσει φωτογραφίες και βίντεο του πτώματος στο Διαδίκτυο.

Ο 19χρονος, ο οποίος δηλώνει φαν των πολεμικών τεχνών, μετέβη χθες βράδυ σε ελληνικό εστιατόριο που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το σπίτι του και φέρεται να είπε σ’ έναν υπάλληλο: «Καλέστε την αστυνομία. Είμαι αυτός που ψάχνουν».

Σύμφωνα με την Daily Mail, σε διαμέρισμα κοντά στο εστιατόριο σημειώθηκε λίγο νωρίτερα μια πυρκαγιά. Κατά την κατάσβεση, τα πυροσβεστικά κλιμάκια ανακάλυψαν άλλη μία σορό. Ο Hesse φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη για τη φωτιά και τον θάνατο των δύο ανθρώπων.

Ο 19χρονος φέρεται να κόμπαζε σε chat-room στο Διαδίκτυο ότι σκότωσε και μια γυναίκα, ισχυριζόμενος ότι εκείνη «πάλεψε περισσότερο απ’ το παιδί».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις