ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: 17χρονος θάφτηκε ζωντανός για 146 ευρώ!

Σοκ: 17χρονος θάφτηκε ζωντανός για 146 ευρώ!

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους - Ο νεαρός δέχθηκε να τον θάψουν ζωντανό καλύπτοντας τον με χώμα προκειμένου να κερδίσει στοίχημα με έπαθλο... 146 ευρώ - Έχασε τη ζωή του απο τις αναθυμιάσεις αφού το χώμα περιείχε κοπριά αγελάδας

Τραγικές συνέπειες είχε η αδιανόητη πράξη ενός 17χρονου στην Ινδία, να δεχθεί για 146 ευρώ να θαφτεί ζωντανός για 24 ώρες. Ο νεαρός τελικά έχασε τη ζωή του από ασφυξία λόγω των αναθυμιάσεων από την κοπριά της αγελάδας που ήταν μέσα στο χώμα που τον κάλυψε.

india 1

Σύμφωνα με την οικογένεια του νεαρού Σαμίτ κάποιοι άνδρες τον πλησίασαν στις αρχές του μήνα και του έταξαν «μισθό» περίπου 7 ευρώ την ημέρα προκειμένου να κάνει διάφορες ριψοκίνδυνες πράξεις ενώπιον κοινού.

india 3

Τα 146 ευρώ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ήταν επιπλέον αμοιβή για τη θανατηφόρα – όπως αποδείχθηκε – παράσταση που προέβλεπε να θαφτεί κάτω από 1,5 μέτρο χώμα γεμάτο με κοπριά.

india 2

Όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες αν και ο Σάμιτ βγήκε ζωντανός από τον ιδιότυπο αυτό τάφο, οι διοργανωτές του σόου δεν τον μετέφεραν σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά συνέχισαν να συγκεντρώσουν χρήματα από τα εισιτήρια. Ο πατέρας του 17χρονου κατήγγειλε ότι η σύζυγός του είχε ενημερώσει για τις κινήσεις των επιτηδείων την αστυνομία αλλά οι αρχές δεν είχαν ενδιαφερθεί.

Πηγή: Dailymail.com