ΚΟΣΜΟΣ

Έφηβη σκότωσε το νεογέννητο μωρό της, το έκαψε και το έθαψε στην αυλή του σπιτιού της (pics)

Έφηβη σκότωσε το νεογέννητο μωρό της, το έκαψε και το έθαψε στην αυλή του σπιτιού της (pics)

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας ενός νεογέννητου κοριτσιού από την ίδια την μητέρα του, στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Η 18χρονη τσιρλίντερ Brooke Skylar Richardson, που εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου την Τρίτη (15/8), αρνείται μέχρι τώρα τις κατηγορίες, ωστόσο η δίκη της ορίστηκε για τις 6 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η έφηβη σκότωσε το κοριτσάκι της, λίγο αφότου το γέννησε, έκαψε το πτώμα και στη συνέχεια έθαψε τα λείψανα στην αυλή του σπιτιού της.

Ο δικαστής αποφάσισε ότι μέχρι τη δίκη, η 18χρονη θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό και παράλληλα θα φοράει συσκευή παρακολούθησης στον αστράγαλο, απόφαση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.

Τα λείψανα του παιδιού της Richardson βρέθηκαν θαμμένα στην αυλή του σπιτιού της, στο Κάρλισλ του Οχάιο, στις 14 Ιουλίου, μετά από σχετικές πληροφορίες που έλαβε η αστυνομία από γείτονα, ο οποίος ανέφερε ότι η 18χρονη πιθανόν γέννησε ένα νεκρό μωρό.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, όμως, οι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι το κοριτσάκι γεννήθηκε ζωντανό, τον περασμένο Μάιο, και στη συνέχεια δολοφονήθηκε και κάηκε.

Οι εισαγγελικές αρχές κατηγορούν την 18χρονη και τους γονείς της ότι ήθελαν να «ξεφορτωθούν» το παιδί, φοβούμενοι για το τι θα πει ο κόσμος, παρά το γεγονός ότι οι συγχωριανοί τους γνώριζαν ότι είναι έγκυος.

Οι αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του πατέρα, ωστόσο δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του newsbomb.gr.

Πηγή: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις