ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ντοκουμέντο: Οι τρομοκράτες της Καμπρίλς χαμογελαστοί λίγο πριν σκορπίσουν τον θάνατο (vid)

Βίντεο ντοκουμέντο: Οι τρομοκράτες της Καμπρίλς χαμογελαστοί λίγο πριν σκορπίσουν τον θάνατο (vid)

Αυτές είναι οι σοκαριστικές εικόνες που δείχνουν τους τρομοκράτες, οι οποίοι ευθύνονται για την επίθεση στο Καμπρίλς, την περασμένη εβδομάδα, να γελούν και να αστειεύονται μέσα σε ένα κατάστημα, λίγο πριν σκορπίσουν τον θάνατο.

Ένας από τους άνδρες, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών μετά την επίθεση εναντίον πεζών με τσεκούρι και μαχαίρια στο Καμπρίλς, διακρίνεται στο βίντεο να στρέφει το πρόσωπό του προς τους υπόλοιπους τρομοκράτες και να κάνει αστεία για το είδος του αναπτήρα που ήθελαν να αγοράσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ara», που δημοσίευσε τις εικόνες από το μίνι μάρκετ βενζινάδικου, πρόκειται για τους Ομάρ Χιτσάμι, τον αδελφό του Γιουνές Αμπουγιακούμπ, Χουσείν και τον Μούσα Ουκαμπίρ, ο οποίος αρχικά αναγνωρίστηκε λανθασμένα ως εκείνος που σκότωσε 13 ανθρώπους στη Λα Ράμπλας.

Τίποτα στη συμπεριφορά τους δεν πρόδιδε ότι μετά από λίγες ώρες θα πραγματοποιούσαν τρομοκρατική επίθεση στην πόλη Καμπρίλς. Οι δράστες σχεδίαζαν να ανατινάξουν μερικά από τα πιο σημαντικά μνημεία της Βαρκελώνης, περιλαμβανομένης και της Σαγράδα Φαμίλια, ωστόσο άλλαξαν τα σχέδιά τους μετά από ένα ατύχημα στην περιοχή όπου ετοίμαζαν τα εκρηκτικά.

Ο ένας από τους δράστες φαίνεται να φοράει μπλούζα της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ara», οι πέντε άνδρες έπεσαν νεκροί από πυρά στο Καμπρίλς. Από τις επιθέσεις στην Ισπανία, την ευθύνη των οποίων έχει αναλάβει ο ISIS, σκοτώθηκαν συνολικά 15 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες.

Σχετικές ειδήσεις