ΚΟΣΜΟΣ

Μικρή Μαντλίν: Η νέα ανατροπή στις έρευνες για τον εντοπισμό της

Μικρή Μαντλίν: Η νέα ανατροπή στις έρευνες για τον εντοπισμό της

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα της οικογένειας κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Praia da Luz, στην Πορτογαλία, τον Μάιο του 2007 - Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί πάνω από 11 εκατομμύρια λίρες για τον εντοπισμό της - Η έρευνα εκίνησε τον Μάιο του 2011 με εντολές του τότε πρωθυπουργού David Cameron

Το υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδότησε με 154.000 λίρες τη συνέχιση της επιχείρησης για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν.

Η χρηματοδότηση της έρευνας Operation Grange για τον εντοπισμό της είχε συμφωνηθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Ωστόσο τα επιπλέον κεφάλαια χορηγήθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών μετά από αίτημα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

«Μετά από αίτηση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε τη χρηματοδότηση της επιχείρησης Grange μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2018». Αυτό ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

Η έρευνα έλαβε επιπλέον 85.000 λίρες τον Απρίλιο για να διαρκέσει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα από ειδική επιτροπή επιχορηγήσεων. Αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να ανακαλύψει σημαντικές ενδείξεις, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν, Kate και Gerry McCann, έχουν υποσχεθεί να μην εγκαταλείψουν ποτέ την ελπίδα να βρουν την κόρη τους.

Από το 2011 η αστυνομία βοηθά στην αναζήτηση ενδείξεων σχετικά με ότι έγινε το μοιραίο καλοκαίρι.

Σχετικές ειδήσεις