ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η μητέρα που έχασε τα δύο από τα τρίδυμά της: Θα έδινα τα πάντα να τα αγκαλιάσω

Συγκλονίζει η μητέρα που έχασε τα δύο από τα τρίδυμά της: Θα έδινα τα πάντα να τα αγκαλιάσω

Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μητέρας που έχασε τα δύο από τα τρίδυμά της με τραγικό τρόπο, στο Μπρίτζεντ της Νότιας Ουαλίας, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Νόα και ο Τσάρλι, ηλικίας μόλις πέντε μηνών, βρέθηκαν νεκροί από τους αστυνομικούς, όταν έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ο αδελφός τους Ίθαν ήταν ζωντανός και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει κίνδυνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος των δύο βρεφών δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος αλλά ως ένα «τραγικό ατύχημα». «Ήταν η ζωή, η καρδιά και η ψυχή μου», είπε η Σάρα Όουεν, δηλώνοντας συντετριμμένη από την τραγωδία.

Τα περιέγραψε ως τα «ευτυχέστερα μωρά», που «πάντα είχαν ένα χαμόγελο για όλους και έκανε τους πάντες να τους ανταποδίδουν τα χαμόγελα». «Θα έδινα τα πάντα για να κρατήσω στην αγκαλιά μου τα όμορφα αγόρια μου, να τα δω να χαμογελούν, να τα ακούω να γελάνε ή ακόμη και να κλαίνε. Είμαι εντελώς στα χαμένα και σε βαθιά θλίψη χωρίς αυτά, νιώθω σαν να έχασα τα άκρα μου», πρόσθεσε.

Ως πιθανότερη αιτία θανάτου των δύο μωρών εξετάζεται από τις αρχές το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, ωστόσο τις απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σχετικές ειδήσεις