ΚΟΣΜΟΣ

Συνωμότησε με τον εραστή να σκοτώσουν το σύζυγο

Συνωμότησε με τον εραστή να σκοτώσουν το σύζυγο
«Διαβολική» και «πανούργα» χαρακτηρίζει ο αυστραλιανός Τύπος μία Ελληνίδα της Μελβούρνης συνωμότησε με τον εραστή της για να δολοφονήσει τον σύζυγό της...

«Διαβολική» και «πανούργα» χαρακτηρίζει ο αυστραλιανός Τύπος μία Ελληνίδα της Μελβούρνης συνωμότησε με τον εραστή της για να δολοφονήσει τον σύζυγό της.

Η 44χρονη Βίκυ Σωτηρίου, μητέρα τριών παιδιών, κρίθηκε ένοχη από το δικαστήριο και η ποινή της θα ανακοινωθεί στις 14 Νοεμβρίου.

Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση δεν είναι μόνο ότι συνωμότησε με τον εραστή της για τη δολοφονία του συζύγου της Χρήστου -με στόχο να αποζημιωθούν από την ασφάλεια υγείας του τελευταίου και «να ζήσουν για πάντα μαζί»- αλλά και η ψυχραιμία που επέδειξε κατά την εκτέλεση του σατανικού σχεδίου, ορκιζόμενη μάλιστα στον σύζυγό της «αιώνια αγάπη».

Επιπλέον, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο σχεδιασμός της δολοφονίας του ανυποψίαστου συζύγου λειτουργούσε και σαν «αφροδισιακό» στο παράνομο ζευγάρι όταν έκανε έρωτα.

«Είμαι τυχερός που ζω. Μου συμπαραστάθηκαν και οι δικοί μου. Τώρα έχω να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν ξέρω όμως τι να τους πω.. Πώς να τους πω ότι η μάνα τους είναι στη φυλακή;» ανέφερε ο σύζυγος.

Στη Βίκυ Σωτηρίου, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, της άρεσε να συζητά με τον εραστή της ‘Αρη Δημητράκη, 49 ετών, το σχεδιασμό της δολοφονίας του συζύγου της «γιατί η συζήτηση αυτή λειτουργούσε σαν αφροδισιακό» και βελτίωνε την σεξουαλική ζωή του παράνομου ζευγαριού.

Ο Δημητράκης, επίσης έγγαμος, σε δίκη που είχε προηγηθεί, καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών, με την υποχρέωση να παραμείνει στη φυλακή τουλάχιστον πέντε χρόνια.