Ραγίζει καρδιές η μητέρα του μικρού Μπεν: Βοηθήστε να βρω τη σορό του γιου μου

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του μικρού Μπεν: Βοηθήστε να βρω τη σορό του γιου μου

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα η μητέρα του αγνοούμενου Μπεν Νίνταμ κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει στο νησί της Κω κάτι για την υπόθεση εξαφάνισης του γιου της να μιλήσει έστω και μετά από τόσα χρόνια.

Τι και αν πέρασαν 27 χρόνια από την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, η μητέρα του δεν έχει πάψει στιγμή να τον αναζητά. Τα φετινά Χριστούγεννα η Κέρι Νίνταμ απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της Κω να βοηθήσουν στις έρευνες, για να μπορέσει να βρει τη σορό του παιδιού της.

«Τι κοστίζει σε κάποιον να μου πει τι συνέβη στον γιο μου; Κάποιος πρέπει να ξέρει. Δε μπορώ καν να θρηνήσω για εκείνον. Προφανώς είναι θαμμένος κάπου σε αυτό το νησί και απευθύνομαι στους καλούς ανθρώπους στην Κω, να με βοηθήσουν να τον βρω. Δεν μπορώ να προχωρήσω. Όλοι θέλουν από εμένα να τα παρατήσω αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το κάνω αυτό, χωρίς να ξέρω τι απέγινε ο Μπεν. Δεν έχω ούτε τάφο για το παιδί μου, να μπορώ να επισκέπτομαι».

«Η έρευνά μου δε θα σταματήσει μέχρι να βρω τον Μπεν» καταλήγει η μητέρα του, η οποία λίγο πριν τα Χριστούγεννα, παραδέχθηκε ότι πλέον έχει δεχθεί ότι ο γιος της είναι νεκρός.

Την ίδια ώρα, στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την αναζήτηση του Μπεν στο διαδίκτυο, ανέβηκε ένα βίντεο, με στιγμές από τον μικρό Μπεν, πριν εξαφανιστεί.