ΚΟΣΜΟΣ

Οργή της Μαρί Σαντάλ για τον τρόπο που φέρθηκε η Βασίλισσα της Ισπανίας στην Ελληνίδα πεθερά της

Οργή της Μαρί Σαντάλ για τον τρόπο που φέρθηκε η Βασίλισσα της Ισπανίας στην Ελληνίδα πεθερά της

Έξαλλη έγινε η Μαρί Σαντάλ, πριγκίπισσα της Δανίας και σύζυγος του Παύλου, με τη Βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια για τη συμπεριφορά της απέναντι στην πεθερά της και πρώην Βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, η οποία έχει ελληνικές ρίζες.

Η κόντρα πεθεράς - νύφης που φαίνεται να έχει ξεσπάσει στην ισπανική βασιλική οικογένεια και είδε το φως της δημοσιότητας, έγινε πρώτο θέμα σε πολλά διεθνή Μέσα, ενώ όπως όλα δείχνουν θα έχει πολλά επεισόδια. Ένα από αυτά έγραψε η πριγκίπισσα Μαρί Σαντάλ, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της.

«Συνέβη πραγματικά αυτό;» διερωτάται αρχικά στο Twitter, μην μπορώντας να πιστέψει τη συμπεριφορά της Λετίθια απέναντι στην 79χρονη. «Τι γράφει ο ισπανικός Τύπος; Αυτό είναι φρικτό!», συνεχίζει η Δανή πριγκίπισσα και προσθέτει: «Νιώσω τόσο θυμωμένη!».

«Καμία γιαγιά δεν αξίζει να της φέρονται με αυτόν τον τρόπο», συμπληρώνει με ένα ακόμη τιτίβισμά της η σύζυγος του Έλληνα Παύλου, ο οποίος είναι εξάδελφος του Βασιλιά Φιλίππου της Ισπανίας.

«Ουάου, έδειξε τον πραγματικό της εαυτό», έγραψε επίσης η Μαρί Σαντάλ, αναφερόμενη προφανώς στη σύζυγο του Φιλίππου, τη 45χρονη Λετίθια.

marie

Δεν έμεινε μάλιστα στα… λόγια αφού η Σαντάλ δημοσίευσε μια δική της οικογενειακή φωτογραφία με ξεκάθαρη σπόντα στη Λετίθια: «Χαρούμενοι παππούδες! Η οικογένεια είναι το παν»…

marie chantal

Το βίντεο που προκάλεσε σάλο

Τι και αν γαλαζοαίματη, η Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας έχει προβλήματα με την ελληνικής καταγωγής πεθερά της Σοφία, όπως μαρτυρά το βίντεο που κάνει σήμερα το γύρο των διεθνών ΜΜΕ.

Αυτό τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών της ισπανικής βασιλικής οικογένειας στη Μαγιόρκα και συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών.

Η τέως Βασίλισσα Σοφία στεκόταν ως περήφανη γιαγιά δίπλα στα εγγόνια της, τη 12χρονη Λεονόρ και τη 10χρονη Σοφία, έξω από τον Καθεδρικό Πάλμα, ωστόσο κάνει την εμφάνισή της ξαφνικά η νύφη της Βασίλισσα Λετίθια με την οποία έχουν συνομιλία σε έντονο ύφος.

Τότε, η 45χρονη πρώην παρουσιάστρια προσπαθεί να πιάσει το χέρι της μεγαλύτερης κόρης της, το οποίο εκείνη τη στιγμή κρατούσε η 79χρονη γιαγιά της.

Το 12χρονο κορίτσι, εμφανώς ενοχλημένο έσπρωξε το χέρι της μαμάς της, ενώ εκείνη τη στιγμή παρενέβη σε ρόλο… πυροσβέστη ο Βασιλιάς Φίλιππος, σύζυγος της Λετίθια, για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Δεν έχει γίνει πάντως ακόμα γνωστό τι προκάλεσε την αντιπαράθεση.