ΚΟΣΜΟΣ

Δεκαεννιάχρονη βάφτηκε κλόουν και μαχαίρωσε τον εραστή της

Δεκαεννιάχρονη βάφτηκε κλόουν και μαχαίρωσε τον εραστή της

Μια 19χρονη μητέρα μαχαίρωσε πέντε φορές τον εραστή της αφού τον έπεισε να καλύψει το πρόσωπό του με μαξιλάρι πριν το σεξ.

Ο 18χρονος Kieran Bewick περιέγραψε στο Δικαστήριο όλα όσα έγιναν τη νύχτα της 29ης Ιουλίου του περασμένου χρόνου. Σύμφωνα με τον νεαρό λίγο πριν τον μαχαιρώσει του είπε: «εμπιστεύσου με». Η 19χρονη Zoe Adams από το Ηνωμένο Βασίλειο παραδέχτηκε ότι του προκάλεσε σκόπιμα σοβαρή σωματική βλάβη αλλά επέμεινε ότι εκείνος επινόησε την ιστορία.

Οι δικηγόροι παρακολούθησαν τη βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του θύματος περιέγραφε ότι είχαν πάει για ψώνια και γύρισαν στο σπίτι της 19χρονης, ήπιαν αλκοόλ και εκείνη έκανε μαριχουάνα. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε πιει τόσο πολύ που έκανε εμετό.

Ήταν γύρω στις 8:30 το βράδυ όταν η Zoe Adams ανέβηκε τα σκαλιά φορώντας μακιγιάζ κλόουν, είχε τα χέρια πίσω στην πλάτη και τον ρώτησε αν φοβάται. Της είπα «όχι, πήγαινε πλύνε το πρόσωπό σου».

Την προηγούμενη μέρα, όπως είπε ο ίδιος, είχαν ανταλλάξει μηνύματα για κλόουν και της είχε πει ότι ένας ξυπόλητος κλόουν ήταν ο μεγαλύτερος εφιάλτης του.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, ήταν πεπεισμένος ότι η 19χρονη κρατούσε μαχαίρι πίσω από την πλάτη της και τον περίμενε να κοιμηθεί για να τον μαχαιρώσει. Θυμήθηκε μάλιστα ότι σε ένα μήνυμα που του είχε στείλει του είχε πει ότι η σεξουαλική της φαντασίωση ήταν να δέσει έναν άντρα και να τον «θυσιάσει». Μισή ώρα αφότου εμφανίστηκε μπροστά του τον ρώτησε αν θα μπορούσε να τον δέσει στο κρεβάτι και εκείνος αρνήθηκε. Εκείνη, κάπως επίμονη, επέστρεψε στο κρεβάτι κρατώντας μία ταινία. Του ζήτησε και πάλι να τον δέσει στο κρεβάτι και πάλι εκείνος αρνήθηκε.

Άρχισαν να φιλιούνται και του ζήτησε να βάλει ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του. Αποφάσισε να συμβιβαστεί και να συμφωνήσει. Αφού τον ρώτησε εάν την αγαπάει κι αν τη θέλει με τον ίδιο να της λέει «ναι», η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να βάλει το μαξιλάρι στο πρόσωπό του και να την εμπιστευτεί. Έτσι και έκανε. Η επόμενη κίνησή της ήταν να τον μαχαιρώσει.

Με πληγές στο χέρι και το πόδι κατέβηκε τις σκάλες και τη βρήκε στην κουζίνα με το μαχαίρι στα χέρια. Τη ρώτησε γιατί έκανε κάτι τέτοιο και εκείνη απλά σήκωσε αδιάφορα τους ώμους. Στη συνέχεια ο 18χρονος βγήκε στον δρόμο και ζήτησε βοήθεια. Εκεί είδε τη θεία της που είχε βγει από το σπίτι της για να κάνει ένα τσιγάρο, η οποία περιποιήθηκε τις πληγές του και κάλεσε ασθενοφόρο.

Η δίκη είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σχετικές ειδήσεις