ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό: 13χρονος έβαζε παιδάκια να παίζουν μαζί του «φόνο στο σκοτάδι» και τα βίαζε

Φρικιαστικό: 13χρονος έβαζε παιδάκια να παίζουν μαζί του «φόνο στο σκοτάδι» και τα βίαζε

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Έξετερ, η φρικιαστική ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας με δράστη ένα αγόρι μόλις 13 ετών.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και φυλακίστηκε για το βιασμό δύο παιδιών, ηλικίας μόλις έξι και οκτώ ετών.

Βάσει όσων ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 13χρονος κακοποιούσε τα θύματά του, ένα αγόρι και ένα κορίτσι για εννιά ολόκληρους μήνες, εκφοβίζοντάς τα. Σύμφωνα μάλιστα με τον 8χρονο «αυτό συνέβη περίπου 50 φορές».

Ο 18χρονος σήμερα δράστης ομολόγησε ότι βίασε ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας κάτω των 13 ετών, ενώ φέρεται να κακοποίησε τρία ακόμη παιδιά.

«Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο δράστης έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στα δύο παιδιά. Πλήγωσε ανεπανόρθωτα την αθωότητά τους», ανέφερε παιδοψυχολόγος, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του εις βάρος μικρότερων παιδιών με το πρόσχημα ότι θα έπαιζαν.

Ο «φόνος στο σκοτάδι» είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας με ρόλους και χαρτιά της τράπουλας που προϋποθέτει το κλείσιμο φώτων.

Ο 18χρονος αναμένεται να παραμείνει έναν χρόνο στη φυλακή, ενώ αφού αφεθεί ελεύθερος, θα βρίσκεται υπό επιτήρηση για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο. Του απαγορεύτηκε επίσης οποιαδήποτε επικοινωνία με τα θύματά του.

Οι φρικιαστικές πράξεις του αποκαλύφθηκαν μόνο όταν ο 8χρονος παρακολούθησε μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο σχολείο και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, μιλώντας στους γονείς του. Μέχρι τότε δεν είχε αντιληφθεί τι τον έβαζε να κάνει το μεγαλύτερο αγόρι...

Από την πλευρά τους, οι γονείς των θυμάτων, που διέκριναν ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς στο γιο τους, καθώς «είχε γίνει επιθετικός και καταθλιπτικός», έκαναν λόγο για «ζωντανό εφιάλτη που άνοιξε το κουτί της Πανδώρας».