ΚΟΣΜΟΣ

Ο τροβαδούρος Σίλβιο...

Ο τροβαδούρος Σίλβιο...

Η οικονομική και πολιτική κρίση στην Ιταλία έχει φέρει σε δεινή θέση τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος εκτός από τους ψηφοφόρους του απογοήτευσε και τους θαυμαστές των φωνητικών του ικανοτήτων, με την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του νέου του δίσκου.

Η αγωνία τους όμως δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς ο στενός συνεργάτης του «Καβαλιέρε» και μουσικός, Μαριάνο Απικέλα, δήλωσε πρόσφατα ότι ο νέος δίσκος, ερωτικών φυσικά τραγουδιών, θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου. Αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη.

Όμως, ακόμα κι αν πάρει μια νέα παράταση η κυκλοφορία, αυτή θα είναι μικρή, καθώς ο Μπερλουσκόνι σύντομα ξεμπερδεύει από τα πρωθυπουργικά του καθήκοντα.

Ο δίσκος θα έχει τον τίτλο «Αληθινή Αγάπη». Τους στίχους έχει γράψει ο «Καβαλιέρε» και τη μουσική ο Απικέλα. Το δίδυμο Μπερλουσκόνι-Απικέλα έχει κυκλοφορήσει άλλους τρεις δίσκους. Η γνωριμία τους κρατάει πολλά χρόνια, από τότε που ο νεαρός Σίλβιο τραγουδούσε σε κρουαζιερόπλοια.

Τους στίχους των ερωτικών τραγουδιών, ο Μπερλουσκόνι εμπνεύστηκε από την αδυναμία του προς το ωραίο φύλο. «Άκου αυτά τα τραγούδια, είναι για σένα. Άκου τα όταν διψάς για χάδια, τραγούδα τα όταν πεινάς για τρυφερότητα», λένε ενδεικτικά κάποιοι από τους στίχους.

Το ταλέντο στο τραγούδι του Μπερλουσκόνι, πάντως, έχουν απολαύσει ήδη κάποιοι αρχηγοί κρατών. Ο Σίλβιο έχει τραγουδήσει για τον Τόνι Μπλερ, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Τζορτζ Μπους.