ΚΟΣΜΟΣ

«Πάγωσε» το αίμα του όταν είδε ξαφνικά μπροστά του αυτό το μυθικό ΤΕΡΑΣ! (pic)

«Πάγωσε» το αίμα του όταν είδε ξαφνικά μπροστά του αυτό το μυθικό ΤΕΡΑΣ! (pic)

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας Βρετανός, ο οποίος «συνέλαβε» με το φωτογραφικό του φακό ένα απόκοσμο πλάσμα που πιστεύετε πως είναι το «Τέρας της Κάμπρια».

Ο 73χρονος Roy Jackson τράβηξε τη φωτογραφία κοντά στο σπίτι του στην ομώνυμη περιοχή της βορειοδυτικής Αγγλίας, υποστηρίζοντας πως είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει κάποιος να «αιχμαλωτίσει» το θηρίο, αφού μέχρι τότε η ύπαρξή του βασίζονταν μόνο σε μαρτυρίες.

Σύμφωνα με το συνταξιούχο πολιτικό μηχανικό, πολλοί κάτοικοι της περιοχής έχουν δει το «Τέρας της Κάμπρια» τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν είχαν καταφέρει να παρουσιάσουν κάποια απόδειξη.

Αποφάσισε έτσι να στήσει μία κάμερα με υπέρυθρες και να περιμένει, όταν κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με το σκύλο του είδε κάτι που έμοιαζε με πούμα.

«Ήταν σαν μια τεράστια γάτα. Ήξερα πολύ καλά τι είδα. Δεν ήμουν μεθυσμένος», υποστήριξε ο Jackson και μόλις δύο ημέρες αργότερα ενίσχυσε τους ισχυρισμούς του με… φωτογραφίες του μυθικού πλάσματος.

«Δεν με εξέπληξε καθόλου η φωτογραφία. Ήμουν σίγουρος για την ύπαρξή του», κατέληξε ο 73χρονος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στην τοπική Αστυνομία έχουν φθάσει πάνω από 40 αναφορές για έναν μαύρο πάνθηρα στην περιοχή και συγκεκριμένα στο νότιο άκρο του πάρκου Lake District, από το 2003…