ΚΟΣΜΟΣ

Ποια θεωρία εξετάζουν ξανά οι Αρχές για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Ποια θεωρία εξετάζουν ξανά οι Αρχές για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Οι Βρετανοί αστυνομικοί εξετάζουν εκ νέου τη θεωρία ότι η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν εγκατέλειψε το δωμάτιο της οικογένειάς της για να αναζητήσει τους γονείς της

Η τελευταία αποκάλυψη έρχεται εν μέσω αναφορών ότι η Scotland Yard έχει πει στους γονείς της μικρής ότι οι έρευνες επικεντρώνονται σε δύο νέα στοιχεία ζωτικής σημασίας, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Μάλιστα η μία θεωρία είναι ότι η Μαντλίν ξύπνησε και βγήκε μόνη της από το δωμάτιο προσπαθώντας να βρει τους γονείς της. Οι ερευνητές βρίσκονται σε συζητήσεις με τις πορτογαλικές Αρχές, καθώς παλιότερα είχαν διερευνήσει το ενδεχόμενο η μικρή να περπατούσε ψάχνωντας του γονείς της και να την χτύπησε κάποιος μεθυσμένος οδηγός. Στη συνέχεια έβαλε το πτώμα της στο αυτοκίνητο και αργότερα την έθαψε.

Από το 2007 παραμένει αγνοούμενη η Μαντλίν ΜακΚαν η οποία εξαφανίστηκε από πορτογαλικό θέρετρο όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Ήδη οι έρευνες που συνεχίζονται επί 11 χρόνια έχουν στοιχίσει τουλάχιστον 11,6 εκατ. λίρες ενώ το υπουργείο Εσωτερικών την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε επιπλέον 150.000 λίρες προκειμένου η έρευνα να συνεχιστεί έως τον Μάρτιο του 2019.