ΗΠΑ: Καταδικάστηκε 315 χρόνια για παιδική πορνογραφία

ΗΠΑ: Καταδικάστηκε 315 χρόνια για παιδική πορνογραφία

Η «υπόθεση της Ιντιάνα» των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έκλεισε με την καταδίκη του 25χρονου Ντέιβιντ Μπόστικ ο οποίος έλαβε ποινή φυλάκισης για 315 χρόνια. 

 

Ο 25χρονος από την Ιντιάνα, ήταν κατηγορούμενος για δημιουργία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού με παιδιά, ακόμη και μωρά, καθώς κάποια από τα θύματα του ήταν μόλις δύο μηνών!

Η υπόθεση είναι «μία από τις πιο σημαντικές σχετικά με την παιδική πορνογραφία» επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για μια εκ των σπουδαιότερων που έχει εξιχνιάσει το FBI.

Τι δικαστήριο της Ιντιάνα, έκρινε ένοχο τον Ντέιβιντ Μπόστικ «για παραγωγή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού» .

Ο καταδικασθείς εγκληματίας, ο οποίος δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό εάν ασελγούσε στα ανήλικα θύματα του, εντοπίστηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν είχε ήδη αναρτήσει στο διαδίκτυο, με τη βοήθεια κι άλλων ατόμων γνωστών σε ολόκληρο τον κόσμο για αντίστοιχου τύπου εγκλήματα, πορνογραφικό υλικό πέντε παιδιών, ηλικίας από δύο μηνών έως τεσσάρων ετών.