ΚΟΣΜΟΣ

Όργιο φημών γύρω από τις ακυρώσεις συναυλιών του Τζορτζ Μάικλ

Όργιο φημών γύρω από τις ακυρώσεις συναυλιών του Τζορτζ Μάικλ

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την ακύρωση των προγραμματισμένων συναυλιών του Τζορτζ Μάικλ, λόγω πνευμονίας.

Ο 48χρονος τραγουδιστής, νοσηλεύτηκε στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, Βιέννη, στην οποία ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί την προσεχή Δευτέρα.

Αποτέλεσμα της συνεχούς φαρμακευτικής αγωγής ήταν να ακυρώσει το αποψινό του Live τόσο στην Γαλλία και δη στο Στρασβούργο όσο και στο Κάρντιφ της Ουαλίας.Ο πρώην αρχηγός των Wham ακολούθησε πιστά τις εντολές των γιατρών του και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Μάλιστα, όπως ο υπεύθυνος των συναυλιών του στον Αυστριακό Τύπο, Μάνφρεντ Λεοντόλτερ δήλωσε πως: « Ο Τζορτζ Μάικλ θα παραμείνει στη Βιέννη. Οι γιατροί τον προειδοποίησαν να μην ταξιδέψει και για αυτό θα πρέπει να ξεκουραστεί».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής ακυρώνει λόγω υγείας συναυλία του στην παγκόσμια περιοδεία του με τίτλο Symphonica Tour, η οποία ξεκίνησε από την Πράγα τον περασμένο Αύγουστο.

GEORGE2

Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα ακύρωσε μία από τις τρεις συναυλίες του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Πάντως, παραμένουν οι φήμες πως το σκηνικό με τα προβλήματα υγείας του διάσημου σταρ αποτελούν πρόσχημα προκειμένου να ακυρωθούν οι συγκεκριμένες συναυλίες.

GEORGE1