ΚΟΣΜΟΣ

Φριχτό έγκλημα: Σουβλατζής κατακρεούργησε την κόρη του με το μαχαίρι που έκοβε τον γύρο (Pics)

Φριχτό έγκλημα: Σουβλατζής κατακρεούργησε την κόρη του με το μαχαίρι που έκοβε τον γύρο (Pics)
patronlardunyasi.com

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία το άγριο έγκλημα που διέλυσε μια οικογένεια στην επαρχία της Αδριανούπολης.

Πριν λίγες ημέρες η τουρκική αστυνομία συνέλαβε τον σουβλατζή, Χασάν Ουσλού, ο οποίος ομολόγησε ότι στραγγάλισε και στη συνέχεια τεμάχισε την 32χρονη κόρη του Ντιντέμ, χορεύτρια της κοιλιάς, με ένα μεγάλο μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιούσε στη δουλειά του για να κόβει γύρο.

Το φριχτό έγκλημα ήρθε στο φως, όταν ένας κάτοικος της Αδριανούπολης που μάζευε κουκουνάρια σε δάσος εντόπισε τυλιγμένο σε εφημερίδα το βραχίονα της κοπέλας. Σοκαρισμένος ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία, με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ξεκίνησε έρευνα στο δάσος. Αφού συλλέχθηκαν όλα τα μέλη του σώματος του θύματος οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ταυτοποίηση. Αυτό που προβλημάτισε τις αρχές ήταν η ακρίβεια με την οποία είχε τεμαχιστεί το σώμα της Ντιντέμ, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αρχών σχετικά με την υπαιτιότητα του πατέρα, καθώς «μόνο ένας χειρούργος ή χασάπης θα μπορούσε να κατακρεουργήσει την άτυχη κοπέλα με τέτοιον τρόπο». Λίγες ημέρες μετά και έπειτα από έρευνα στο σπίτι της οικογένειας όπου βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο του θύματος, συνελήφθη ο πατέρας, η μητέρα και η αδελφή του θύματος, η οποία αργότερα αφέθηκε ελεύθερη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του reporter.com.cy.

Ο απάνθρωπος παιδοκτόνος ομολόγησε το έγκλημα του κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν τη νύχτα της 14ης Δεκέμβρη, όταν κατά τη διάρκεια οικογενειακού καυγά, ο πατέρας αισθάνθηκε προσβεβλημένος από τα λόγια της κόρης του, έχασε την ψυχραιμία του και την στραγγάλισε. Στη συνέχεια εξήγησε πώς την τεμάχισε με το επαγγελματικό του μαχαίρι και έκρυψε τα μέλη της σε καταψύκτη, εωσότου βρει την ευκαιρία να μεταβεί κρυφά στο δάσος και να σκορπίσει τα μέλη της σε διαφορετικά σημεία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:


Βίντεο - ΣΟΚ από τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

«Θρίλερ» με διάσημο ποδοσφαιριστή: Χάθηκε από τα ραντάρ το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε

Είδηση – «βόμβα»: Πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη για βιασμό

Σχετικές ειδήσεις