ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες ΣΟΚ: Επιχειρηματίας σκοτώνει ελεφαντάκι και ποζάρει με καμάρι

Εικόνες ΣΟΚ: Επιχειρηματίας σκοτώνει ελεφαντάκι και ποζάρει με καμάρι

Το χειρότερο είδος ζώου στον πλανήτη, αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πως είναι ο άνθρωπος.

Οι ελέφαντες είναι από τα ομορφότερα ζώα στην φύση ωστόσο έχουν γίνει θηράματα για λαθροκυνηγούς, που θέλουν τα ελεφαντόδοντά τους. Υπάρχουν όμως ακόμη χειρότεροι (και όμως), που τους σκοτώνουν για διασκέδαση!

Ένας τέτοιος είναι και ο Mike Jines, από την Georgia των ΗΠΑ, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και σαν χόμπι έχει να πηγαίνει στην Αφρική και να σκοτώνει ζώα. Και μάλιστα θεώρησε κατόρθωμα να ποστάρει το γεγονός στα social media.

Μαζί του ήταν και ο επαγγελματίας (!) κυνηγός, Max Delezenne, με τον Jines να εξιστορεί μέσα από το Facebook το «κατόρθωμά» του.

«Όλα ξεκίνησαν με ένα πυροβολισμό, κυριολεκτικά. Λιγότερο από 30 λεπτά από το πρωινό μας ξεκίνημα, είδαμε δυο αγέλες με ελέφαντες. Ήταν η πρώτη φορά για μένα αλλά και για τον Max. Είδαμε τους ελέφαντες και τους ακολουθήσαμε. Βρήκαμε μια καλή θέση και πυροβολήσαμε. Ρίξαμε από μια σφαίρα ο καθένας», αποκάλυψε ο Jines.

Φυσικά τα σχόλιά του έγιναν αμέσως viral και τους χρήστες των social media να καλούν σε μποϊκοτάζ κατά της TopGen Energy, εταιρείας του Jines.

Δείτε της εξοργιστικές εικόνες στην gallery

Σχετικές ειδήσεις