ΚΟΣΜΟΣ

«Θρίλερ»: Εντοπίστηκαν χιλιάδες ανθρώπινα οστά (vid)

«Θρίλερ»: Εντοπίστηκαν χιλιάδες ανθρώπινα οστά (vid)

Χιλιάδες ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν από εγκληματολόγους σε δύο οστεοφυλάκια εντός του Βατικανού, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της έφηβης Εμανουέλα Ορλάντι το 1983, η οποία παραμένει ανεξιχνίαστη.

Το Σάββατο (20/07), οι ερευνητές έβγαλαν χιλιάδες οστά από τους ταφικούς θαλάμους που πιστεύεται ότι ανήκουν σε δεκάδες άτομα.

Το Βατικανό δεν θέλησε να προβεί σε εικασίες σχετικά με τα ανατριχιαστικά ευρήματα αλλά ένας εκπρόσωπος της οικογένειας Ορλάντι ήταν «παρών» κατά τη διάρκεια της μακάβριας ανακάλυψης.

Σύμφωνα με το RT, τα οστά θα υποβληθούν τώρα σε τεστ DNA προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των νεκρών. Εκπρόσωπος του Βατικανού δήλωσε ότι είναι αδύνατο να προβλεφθεί πόσο καιρό θα διαρκέσει η ανάλυση, ωστόσο, όπως επεσήμανε και ο αδελφός της Εμανουέλα Ορλάντι, αν υπάρχουν «πρόσφατα οστά» ανάμεσα στα εύρηματα, «αυτό θα είναι πρόβλημα για το Βατικανό».

Η αναζήτηση για την κόρη υπάλληλου στο Βατικανό,, που εξαφανίστηκε πριν από 36 χρόνια, ήταν γεμάτη με περίεργες ανατροπές. Η τελευταία από αυτές έλαβε χώρα στις 11 Ιουλίου, όταν μια ανώνυμη πληροφορία οδήγησε στην αναζήτηση τάφων όπου πιστεύεται ότι θάφτηκαν δύο πριγκίπισσες του 19ου αιώνα.

Ωστόσο, οι τάφοι βρέθηκαν εντελώς άδειοι, χωρίς οστά - ούτε της Ορλάντι, ούτε των πριγκιπισσών.

Διαβάστε επίσης:

ΕΦΕΤ: Προσοχή! Ανακαλείται επικίνδυνο προϊόν από τα Jumbo (pics)