Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: YouTuber κόντεψε να σκοτωθεί όταν τουφέκι εξερράγη στο πρόσωπό του (και ανέβασε το βίντεο)

Newsbomb

Τη στιγμή που το τυφέκιό του εξερράγη στο πρόσωπό του ανέβασε στο Ίντερνετ ένας δημοφιλής YouTuber στις ΗΠΑ.  

«Δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εδώ» είπε ο Σκοτ ΝτεΣιλντς Τζούνιορ, πρώην αστυνομικός του Κεντάκι, επιδεικνύοντας τα τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι του στο κανάλι του, Kentucky Ballistics, που έχει 1,84 εκατομμύρια συνδρομητές.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της New York Post, ανέβασε το βίντεο από το περιστατικό νωρίς τον προηγούμενο μήνα.

Στο βίντεο -το οποίο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views- ο ίδιος φαίνεται να κάνει βολή με το τυφέκιο Serbu RN-50, το οποίο εκρήγνυται τινάζοντάς τον προς τα πίσω.

«Όταν πάτησα τη σκανδάλη το όπλο εξερράγη σχεδόν αμέσως» είπε σχετικά. Σημειώνεται πως χρησιμοποιούσε πυρομαχικά SLAP, ακριβά στρατιωτικά πυρομαχικά που δεν κατασκευάζονται πλέον.

Κομμάτι του όπλου τινάχτηκε στο πρόσωπό του, σπάζοντας τη μύτη του και κόκαλα γύρω από το μάτι του, τυφλώνοντάς τον προσωρινά στη δεξιά πλευρά.

Ο πατέρας του ήταν πίσω από την κάμερα, και πρόλαβε να σταματήσει την αιμορραγία στον λαιμό του, σώζοντάς του τη ζωή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά σε ειδική μονάδα στο Vanderbilt University Medical Center στο Νάσβιλ.

«Έσωσαν τη ζωή μου. Μου άνοιξαν εντελώς τον θώρακα για να αφαιρέσουν τα θραύσματα, να επισκευάσουν τον πνεύμονα και την καρωτίδα μου» είπε σε ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως έσπασε επίσης πλευρά, καθώς και οστά στα χέρια του.

Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 8 ημέρες και είπε ότι αναρρώνει «σε ρυθμούς Γούλβεριν».

Ο ίδιος επέμεινε ότι ήταν απλά ατύχημα και ότι αυτό δεν πρόκειται να τον σταματήσει από το να γυρίζει άλλα βίντεο με όπλα.

Με πληροφορίες από New York Post

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: «Σβήνει» η προσωπική διαφορά - Ποιοι συνταξιούχοι και πότε θα δουν αυξήσεις