Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στην Τουρκία: Δημοσιογράφος χαστούκισε τεχνικό σε ζωντανή μετάδοση

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Πολλά σχόλια προκάλεσε στην Τουρκία η συμπεριφορά του δημοσιογράφου Μουχαρέμ Σαρικαγιά ο οποίος χαστούκισε τεχνικό σε ζωντανή μετάδοση

Σάλος ξέσπασε στην Τουρκία μετά από ένα απίστευτο περιστατικό κατά την διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης όταν ο δημοσιογράφος του Haber Turk, Μουχαρέμ Σαρικαγιά, έριξε χαστούκι σε τεχνικό την ώρα που έπαιρνε live συνέντευξη από της δήμαρχο της πόλης Γκαζιαντέπ.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή της χειροδικίας του 60χρονου δημοσιογράφου σε βάρος του τεχνικού την ώρα που ο τελευταίος προσπαθούσε να του ρυθμίσει το μικρόφωνο.

Αυτό που εκτιμάται είναι ότι ο Τούρκος δημοσιογράφος εκνευρίστηκε γιατί ο τεχνικός καθυστερούσε να κάνει τη δουλειά του.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, δε, είναι ότι η δήμαρχος της πόλης Γκαζιαντέπ, η οποία προέρχεται από το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνέχισε κανονικά τη συνέντευξη χωρίς να σχολιάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημοσιογράφου.

Μετά το σάλο και αφού ο τεχνικός ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για το χαστούκι ο Τούρκος δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη και από το θύμα του και από τη δήμαρχο μπροστά στην οποία σημειώθηκε το επεισόδιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Voice Τελικός: Νικήτρια η Άννα Αργυρού – Γνωρίστε το 16χρονο «διαμάντι» με τη μαγική φωνή

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του τελικού (video)

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Μετάλλαξη Όμικρον: Φόβοι για περισσότερα κρούσματα στην Ελλάδα – Τα μέτρα που «πέφτουν» στο τραπέζι