Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Άμπερ Χερντ: Έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον Τζόνι Ντεπ μεθυσμένο να σπάει την κουζίνα

Newsbomb

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη για τη μήνυση που έχει καταθέσει ο Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, αφότου εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποίηση.

Οι δυο πλευρές καταθέτουν στο δικαστήριο στοιχεία, βίντεο και άλλα ντοκουμέντα από την περίοδο που ήταν παντρεμένοι, ρίχνοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. Το τελευταίο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον Τζόνι Ντεπ μεθυσμένο και να γκρεμίζει την κουζίνα του σπιτιού, βρίζοντας, χτυπώντας ντουλάπια και σπάζοντας ποτήρια.

Η Χερντ τον ρωτά: «Τι συνέβη;» καθώς ακούγονται ήχοι από πράγματα να σπάνε. Και συνέχισε: «Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Έπινες όλο αυτό το πρωί; Σπας τα πάντα».

Απευθυνόμενος στον Τζόνι Ντεπ, ο δικηγόρος της Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν είπε: «Αυτό είναι στο σπίτι σου στο Δυτικό Χόλιγουντ. Αυτός είσαι εσύ στο βίντεο. Ήσουν βίαιος;».

«Προφανώς περνούσα άσχημα. Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί όλο αυτό, το να ηχογραφηθεί παράνομα από την πελάτισσά σας. Όλα αυτά ταιριάζουν αρκετά με τις υπόλοιπες φωτογραφίες και ηχογραφήσεις. Προσπάθησε να μου το κρύψει ότι με ηχογραφεί και στο τέλος γέλασε. Αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι», απάντησε ο ηθοποιός.

Ο Ντεπ παραδέχτηκε πως «έκανα επίθεση σε μερικά ντουλάπια, αλλά δεν άγγιξα τη δεσποινίς Χερντ».

«Μπορεί να ήσουν μεθυσμένος;», ρώτησε ο Ρότενμπορν. «Είναι πιθανό», απάντησε ο Ντεπ.

«Ήπιες ένα μεγάλο ποτήρι με κόκκινο κρασί;», ρώτησε ο Ρότενμπορν. «Έβαλα ένα μεγάλο ποτήρι κρασί. Το θεώρησα απαραίτητο», είπε ο Ντεπ.

Ο Ρότενμπορν ρώτησε: «Υπερτερείς της Άμπερ σωματικά;» «Δεν θα το έλεγα αυτό», απάντησε ο Ντεπ.

«Τα πρότυπα του τζέντλεμαν δεν ήταν στο μυαλό σας εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή;», ρώτησε ο Ρότενμπορν.

«Δεν ξέρω για άλλους, αλλά είχα εμπειρίες όπου κάποιος ξεφεύγει από τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων του κατά καιρούς. Δεν προσπάθησα να προσεγγίσω τη δεσποινίς. Γιατί τραβούσε βίντεο; Αν φοβόταν μέχρι θανάτου γιατί δεν έφυγε;», είπε ο Ντεπ.

Οι ένορκοι άκουσαν επίσης ένα ηχητικό απόσπασμα από ένα περιστατικό ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, όπου ο Ντεπ την εκλιπαρούσε να τον κόψει με ένα μαχαίρι.

Στο ηχογραφημένο υλικό οι δυο τους μιλούν χαμηλόφωνα.

Τζόνι Ντεπ: «Θέλεις να με κόψεις κάπου;»

Άμπερ Χερντ: «Απλά μην κόψεις το δέρμα σου, σε παρακαλώ μην το κάνεις. Γιατί να το κάνω αυτό; Σε παρακαλώ, μην κόψεις τον εαυτό σου».

Τζόνι Ντεπ: «Σε χρειάζομαι. Κόψε με».

Ακούγεται ένα χτύπημα στην πόρτα και μια οικιακή βοηθός λέει: «Καθαριότητα» - φαίνεται ότι βρίσκονται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο Τζόνι Ντεπ της ζητάει να φύγει, προσθέτοντας: «Όχι ευχαριστώ, υπάρχει σπέρμα στα μαξιλάρια».

Στη συνέχεια λέει ξανά στην Χερντ να τον «κόψει». «Με μισείς!», προσθέτει.

Άμπερ Χερντ: «Άφησε κάτω το μαχαίρι. Μην το κάνεις αυτό Τζόνι».

Στο δικαστήριο κατατέθηκαν κι άλλες ηχογραφήσεις από καβγάδες μεταξύ τους. «Γίνομαι παράλογος όταν κάνεις ταινίες, ζηλεύω και γίνομαι τρελός και περίεργος και τσακωνόμαστε πολύ περισσότερο», ακούγεται να λέει σε ένα περιστατικό ο Τζόνι Ντεπ.