Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ουρανοκατέβατος... γυμνός προσπάθησε να πνίξει ηλικιωμένο!

Newsbomb

Ένα κωμικοτραγικό συμβάν αναστάτωσε το αεροδρόμιο των ΗΠΑ, Boston Logan, το βράδυ της Κυριακής (23/11), όταν ένας νεαρός άνδρας, αφού προσγειώθηκε από το… ταβάνι, προσπάθησε να στραγγαλίσει έναν ηλικιωμένο με το μπαστούνι του!

Και όλα αυτά, όπως τον γέννησε η μαμά του!

Ο Cameron Shenk επισκέφθηκε αρχικά μία από τις γυναικείες (!) τουαλέτες του αεροδρομίου, όπου αφού ξεγυμνώθηκε, σκαρφάλωσε σε μια ψευδοροφή. Αδυνατώντας εκείνη να κρατήσει το βάρος του, κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να… προσγειωθεί μπροστά σε έναν 84χρονο!

Δεν έφθανε μάλιστα η… τρομάρα που πήρε ο άτυχος ηλικιωμένος, αλλά ο Shenk, αφού τον δάγκωσε στο αυτί, προσπάθησε να τον πνίξει με το ίδιο του το μπαστούνι!

Οι άνδρες ασφαλείας που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν τελικά, μετά από μάχη μερικών λεπτών, να ακινητοποιήσουν το δράστη, ο οποίος ωστόσο πρόλαβε και τραυμάτισε έναν ακόμη αστυνομικό!

Ο 84χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, χωρίς να απειλείται πάντως η ζωή του, ενώ ο Shenk, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης ελαφρά, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών, αντιμετωπίζοντας, μεταξύ άλλων, κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας…