Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Συντριβή αεροσκάφους Ρωσία: Νέο συγκλονιστικό βίντεο δημιουργεί ερωτήματα για την πτώση (vid)

Newsbomb

Το αεροπλάνο συνετρίβη στις 02.50 ώρα Ελλάδος τα ξημερώματα του Σαββάτου(19/03), την ώρα που προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don στο Ροστόφ της Ρωσίας

Ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας Flydubai, Ghaith Al Ghaith, ανατρέπει τα όσα μέχρι στιγμής είχαν ειπωθεί για το αεροπορικό δυστύχημα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «κατά την προσπάθεια προσγείωσης του αεροσκάφους, το αεροδρόμιο ήταν ανοιχτό. Υπήρχαν κατά γενική ομολογία οι κατάλληλες συνθήκες για να προσγειωθεί. Την τελική απόφαση για την προσγείωση του αεροσκάφους την έλαβε ο πιλότος σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές».

Την ίδια στιγμή, ένα νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα της πτήσης λίγο πριν τη συντριβή.

«Τα "μαύρα κουτιά" έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές μηχανολογικά. Οι ειδικοί έχουν αρχίσει την επιθεώρησή τους, ανοίγοντας και μετακινώντας τους καταγραφείς δεδομένων από τα προστατευτικά καλύμματά τους. Προσπαθούν ν' αποκαταστήσουν τις καλωδιακές συνδέσεις μεταξύ των καταγραφέων, προκειμένου να γίνει δυνατή η μεταφορά των δεδομένων της πτήσης», δηλώνουν τα στελέχη της ρωσικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων RIA.