Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βουλευτής έστησε ενέδρα σε αντίπαλό του και αφού τον ξυλοφόρτωσε του έσπασε και το αμάξι (Vid)

Newsbomb

Ένας βουλευτής του ουκρανικού κοινοβουλίου, διαβόητος για την επίλυση των πολιτικών του διαφορών –κυριολεκτικά- με γροθιές, «συνελήφθη» από τις τηλεοπτικές κάμερες να έχει στήσει ενέδρα σε πολιτικό του αντίπαλο έξω από τηλεοπτικό στούντιο, έπειτα από μια πολιτική διαφωνία που είχαν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης, κι αφού του επιτέθηκε στη συνέχεια βανδάλισε και το αυτοκίνητο του.

Ο Vladimir Parasyuk δεν αποτελεί τη μοναδική τέτοια περίπτωση στην ουκρανική πολιτική σκηνή. Πολλοί ακροδεξιοί συνάδελφοι του, που αναρριχήθηκαν στην εξουσία μέσα από παραστρατιωτικές μονάδες με νεοναζιστικά σύμβολα και αντι-ρωσικές αντιλήψεις, συχνά επιβάλλουν με τη βία την πολιτική τους ατζέντα εντός κι εκτός Βουλής, καλυπτόμενοι από πολιτική ασυλία λόγω βουλευτικού αξιώματος.

Βασικοί τους αντίπαλοι αποτελούν βουλευτές όπως ο Aleksandr Vilkul, που δέχθηκε την εν λόγω επίθεση μπροστά στις κάμερες, καθώς επιμένει να μιλάει ρωσικά από το βήμα της Βουλής. Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη μετά το τέλος πολιτικού «τοκ σόου» στο τηλεοπτικό κανάλι 112.

Δείτε τη συνέχεια στο παρακάτω βίντεο: