Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες Σοκ - Ιταλία: Κατέρρευσε πολυκατοικία στη Νάπολη - 7 αγνοούμενοι (pics+vids)

Newsbomb

Μάχη με το χρόνο δίνουν από το πρωί της Παρασκευής (07/07/2017) τα σωστικά συνεργεία στη Νάπολη της Ιταλίας, όπου κατέρρευσε ένα τετραώροφο κτήριο στην περιοχή Τόρρε Ανουντσιάτα, με σκοπό να εντοπίσουν συνολικά επτά άτομα που εγκλωβίστηκαν μέσα στα χαλάσματα.

Δείτε πιο πάνω στην photo gallery του Newsbomb.gr συγκλονιστικές εικόνες από το κατεστραμμένο κτήριο

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, τραυματίσθηκαν δυο από τους πυροσβέστες οι οποίοι εργάζονταν στα ερείπια της πολυκατοικίας. Ένας από τους δυο πυροσβέστες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας που παραμένουν εγκλωβισμένοι κάτω από τα ερείπια είναι 7, εκ των οποίων 2 παιδιά, 8 και 11 ετών. Οι διασώστες βασίζονται τώρα και στην βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, που σε απόλυτη ησυχία προσπαθούν να εντοπίσουν θορύβους, αναπνοές, και τυχόν εκκλήσεις σε βοήθεια των θυμάτων.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για οκτώ αγνοούμενους, ωστόσο στη συνέχεια οι ιταλικές Αρχές αναθεώρησαν προς τα κάτω αυτό τον αριθμό.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, διαψεύστηκαν πληροφορίες που ήθελαν να σημειώνεται έκρηξη στο συγκεκριμένο κτήριο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως στην πολυκατοικία βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr βίντεο από τα χαλάσματα