Στα δρομάκια της Νάπολης, η Ντανέρις Ταργκάριεν και ο Τζον Σνόου -συγγνώμη, η Εμίλια Κλαρκ και ο Κιτ Χάρινγκτον- με τους ντόπιους πανευτυχείς, να κερνούν την πρώτη μια γαβάθα μακαρόνια και να «ραίνουν» με πίτσες, τον δεύτερο. Κι αυτοί να σκορπίζουν χαμόγελα προς όλες τις κατευθύνσεις. Και καλά η Καλίσι, αλλά ο κατηφής Τζον Σνόου χαμογελαστός, ε αυτό κι αν είναι έκπληξη!

Πώς όλα αυτά; Να, η Εμίλια Κλαρκ πρωταγωνιστεί στο βίντεο για το άρωμα των Dolce & Gabbana, «The One Eau de Parfum». Και ο Κιτ Χάρινγκτον, στο βίντεο για το άρωμα «The One for Men».

Με τους Ναπολιτάνους πιάνει κουβέντα η 30χρονη ηθοποιός, τη γεμίζουν λουλούδια, χορεύει υπό τους ήχους του «Tu vuo fa' l'americano». Ο Χάρινγκτον χαμογελά όσο ποτέ επί της οθόνης, και σκάει διπλό φιλί στα μάγουλα μιας μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας, λες και την ήξερε μια ολόκληρη ζωή.

Τα γυρίσματα, σε σκηνοθεσία Ματέο Γκαρόνε, έγιναν τον περασμένο Μάρτιο για την καμπάνια των δυο αρωμάτων, αλλά τώρα δίνονται στη δημοσιότητα τα δύο behind the scenes βίντεο.

Μετά τον τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones», η Εμίλια και ο Κιτ συναντιόνται ξανά. Σε περιβάλλον που είναι σκέτη γιορτή!

Ζηλεύουμε;

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters