Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με το 19χρονο μοντέλο – Τι αποκάλυψε στο μοναδικό άνθρωπο που έχει επαφή

Newsbomb

Νέα στοιχεία για την υπόθεση με το 19χρονο μοντέλο – Τι είπε στον καθολικό ιερέα που τη συνάντησε στις φυλακές ανηλίκων, στον Χονγκ Κονγκ.

«Η Ειρήνη είναι σε κατάσταση σοκ» αποκάλυψε ο καθολικός ιερέας, Τζον Γουΐδερσπουν, ο μοναδικός άνθρωπος που έχει επαφή με την Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τη Μυτιλήνη, η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο καθολικός ιερέας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, είπε πως η Ειρήνη δηλώνει αθώα και πως χρειάζεται έναν καλό δικηγόρο από το Χονγκ Κονγκ. Μάλιστα, όπως του είπε η ίδια δεν γνώριζε ότι μετέφερε ναρκωτικά και πως έπεσε θύμα εξαπάτησης.

«Και την πιστεύω. Θεωρώ ότι δείχνει όλα εκείνα τα σημάδια κάποιου που λέει την αλήθεια» είπε ο καθολικός ιερέας.

«Πιστεύω ότι είναι αθώα και ότι της την έστησαν ή την εξαπάτησαν άνθρωποι στην Αντίς Αμπέμπα και στην Ελλάδα» συμπλήρωσε.

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης

Το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ δεν έκανε δεκτό το αίτημα να αφεθεί ελεύθερη η 19χρονη Ειρήνη με την καταβολή εγγύησης κι έτσι παραμένει στις φυλακές τρομαγμένη, αναζητώντας τρόπους να επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Την ίδια ώρα μεγάλη έρευνα ξεκινά η Ιντερπόλ σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης της Ειρήνης στο Χoνγκ Κoνγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Στις 2.30 ώρα Χόνγκ Κόνγκ, δηλαδή 8.30 το πρωί της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος), η Ειρήνη παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον ενός δικαστή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου της Επαρχίας. Μαζί της ήταν ένας Kινέζος δικηγόρος που της έχει διορίσει το κράτος, μέχρι να βρει δικηγόρο της επιλογής της.