Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Παμμακεδονική Συνομοσπονδίας: Ολοκληρώθηκε σήμερα η Α’ Εθνική Συνδιάσκεψη (vid)

Newsbomb

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ηΑ' Εθνική Συνδιάσκεψη της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα με επιτυχία οι εργασίες της τριήμερης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για τη Συμφωνία των Πρεσπών υπό την αιγίδα της Παμμακεδονικης Συνομοσπονδίας.

H Παμμακεδονική Συνομοσπονδία συνεδρίασε στο ιστορικό κτήριο της Παλαιάς Βουλής από 21 εως και 23 Οκτωβρίου για το Μακεδονικό ζήτημα.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Η Συμφωνία των Πρεσπών βρέθηκε στο «μικροσκόπιο» της Συνδιάσκεψης. Οι δικηγόροι με τους οποίους συνεργάζεται η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αριάδνη Νούκα και Αναστάσιος Καραΐσκος βρήκαν τα νομικά κενά που παρουσιάζει το κείμενο των Πρεσπών και πώς ακριβώς αυτή η συμφωνία μπορεί να ανατραπεί στην πράξη με μια απλή πρόταση νόμου.

Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία κατά την διάρκεια της Συνδιάσκεψης και μέσα από τις εισηγήσεις των ομιλητών παρουσίασε την συνολική πρόταση της για την συγκρότηση ενός ενιαιού εθνικού συντονιστικού οργάνου επί όλων των εθνικών ζητημάτων καθώς και την διαδικασία που αυτό θα μπορούσε να προκύψει μέσα από κρυστάλινες, ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες μέσα από ένα διευρυμένο σώμα της Κοινωνίας των Πολιτών.

Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr ο γνωστος καθηγήτης κ. Ιωάννης Μάζης για το Μακδονικό ζήτημα