Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Δασκάλα έκανε σεξ με μαθητή της μέσα σε τάξη – Το βίντεο που την «καίει»

Newsbomb

Μια ακόμη... συνηθισμένη ιστορία καθηγήτριας που έκανε σεξ με μαθητή της έφερε στην δημοσιότητα τηλεοπτικό δίκτυο, με το video της σύλληψής της να σοκάρει, με όσα λέει η 28χρονη γυναίκα.

Στο βίντεο που προέβαλε το KPNX φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί περνούν χειροπέδες στην 28χρονη Μπρίτανι Ζαμόρα, στην Αριζόνα το 2018. Η δασκάλα στο Las Brisas Academy Elementary School ακολουθεί τις οδηγίες των αστυνομικών, ενώ σοκάρει το γεγονός πως ήταν παντρεμένη.

«Μπορείτε να ρίξετε τα μαλλιά μου στο πρόσωπό μου;» ζητά από τους αστυνομικούς, ώστε να αποφύγει όσο μπορεί τις κάμερες, ενώ οδηγείται στην φυλακή.

Λίγο αργότερα όμως, με σπασμένη φωνή, φαίνεται πως ανησυχεί γιατί σε λίγο θα οδηγηθεί σε κελί: «Είμαι μικροκαμωμένη, θα με σκίσουν», λέει στους αστυνομικούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο δημοσιοποίησε και το βίντεο με τους γονείς του 13χρονου που δήλωσαν στην αστυνομία πως ο γιος τους έχασε την παιδική του ηλικία.

Μάλιστα, οι ίδιοι οι γονείς αντιλήφθηκαν πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον γιο τους και δικαιώθηκαν, καθώς εγκατέστησαν μια εφαρμογή στο κινητό του που εντόπιζε λέξεις-κλειδιά στα μηνύματά του. Κάπως έτσι βρήκαν μερικές ανάρμοστες λέξεις και οδηγήθηκαν στην «άτακτη» καθηγήτρια.

Οι γονείς του νεαρού κατάλαβαν πως ο γιος τους είχε κάνει σεξ με την Ζαμόρα. Οι επαφές αυτές περιλάμβαναν στοματικό σεξ μέσα στην σχολική τάξη, μετά από έναν διαγωνισμό ταλέντου, και κάποιες συνευρέσεις στο αμάξι της. Το ζευγάρι αντάλλαζε επίσης γυμνές φωτογραφίες με μηνύματα, όπως είπε ο νεαρός στους ανακριτές, που τα μαρτύρησε όλα όταν είδε πως δεν είχε άλλη επιλογή.