ΚΥΠΡΟΣ

Κυπριακές Αερογραμμές: Συνεχίζουν κανονικά τις πτήσεις

Κυπριακές Αερογραμμές: Συνεχίζουν κανονικά τις πτήσεις

Οι Κυπριακές Αερογραμμές διαβεβαίωσαν το επιβατικό κοινό ότι η διαδικασία του πλεονασμού προσωπικού που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν έχει επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο την ομαλή λειτουργία της εταιρείας.

Με τους σχεδιασμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη, λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε και το επίπεδο εξυπηρέτησης να διατηρείται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ποιότητας και το πτητικό έργο να εκτελείται ομαλά με ευλαβική, όπως πάντοτε, προσήλωση στην τήρηση όλων των κανονισμών και διαδικασιών ασφαλείας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία στέλνει επίσης μήνυμα ότι «η ασφάλεια της κάθε πτήσης παραμένει ύψιστη προτεραιότητα και σε αυτήν την παράμετρο δεν επιτρέπει καμίαν απολύτως έκπτωση. Είναι βέβαιο», προσθέτει, «ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πλεονασμού και τη σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση θα προκύψουν, πέραν από οικονομικά οφέλη, και άλλα θετικά πλεονεκτήματα, όπως η αύξηση της παραγωγικότητας, η ενίσχυση της ευελιξίας και η ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας, που είναι σήμερα το ζητούμενο της προωθούμενης αναδιάρθρωσης».

Οι Κυπριακές Αερογραμμές καλούν το επιβατικό κοινό να περιβάλει με εμπιστοσύνη την αεροπορική εταιρεία της Κύπρου και να τη στηρίξει σε αυτήν τη δύσκολη φάση που διέρχεται. Η επιβίωση των Κυπριακών Αερογραμμών, σε συνάρτηση με την επιχειρούμενη σήμερα εξυγίανσή τους, θα αποβεί προς όφελος της Κύπρου και της οικονομίας της, καταλήγει η ανακοίνωση. Να θυμίσουμε ότι ο κρατικός αερομεταφορέας έθεσε σε πλεονασμό συνολικά 203 εργαζομένους. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το σχέδιο που ετοίμασε η Lufthansa, τον δρόμο του πλεονασμού αναμένεται να ακολουθήσουν άλλοι 220 εργαζόμενοι.

Πηγη Sigmalive