ΚΥΠΡΟΣ

Αύξηση Βρετανών τουριστών στην Αγία Νάπα

Αύξηση Βρετανών τουριστών στην Αγία Νάπα

Αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Μ. Βρετανία στην Αγία Νάπα προβλέπεται με τη νέα τουριστική περίοδο σύμφωνα με τα συμπεράσματα του συνεδρίου με το γενικό τίτλο «TUI UK and Ireland Retail Conference» της TUI - του μεγαλύτερου Τουριστικού κολοσσού στη Μ. Βρεττανία που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 3-5 Νοεμβρίου στην Αγία Νάπα.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος το συνέδριο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και όλοι οι σύνεδροι και κυρίως τα στελέχη της εταιρείας αναχώρησαν πλήρως ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία, την άρτια οργάνωση και για το υψηλό τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Αγία Νάπα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο συνέδριο πήραν μέρος πέρα των 1000 τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι έχουν τη βασική ευθύνη των πωλήσεων των ταξιδιωτικών πακέτων της TUI παγκόσμια και οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 67% των πωλήσεων των τουριστικών πακέτων από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής τους είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε όλες τις παραλίες και αξιοθέατα της πόλης.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ