ΚΥΠΡΟΣ

Κυπριακές Αερογραμμές: Από τον Φεβρουάριο σε αναζήτηση επενδυτή

Κυπριακές Αερογραμμές: Από τον Φεβρουάριο σε αναζήτηση επενδυτή

Αρχές Φεβρουαρίου οι Κυπριακές Αερογραμμές (ΚΑ) αρχίζουν την διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή, αναμένοντας τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου της 22ας Ιανουαρίου, η οποία θα λάβει αποφάσεις για τη σύνθεση της επιτροπής, που θα διεξάγει τις τελικές διαπραγματεύσεις μεταξύ ΚΑ και στρατηγικού επενδυτή, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΚΑ Τώνης Αντωνίου.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη και απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Αντωνίου είπε ότι «από τις αρχές Φεβρουαρίου ευελπιστούμε ότι θα καλέσουμε τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να μπούμε σε μια διαπραγμάτευση, η οποία θα πρέπει να βασίζεται στις ανάγκες των επενδυτών και όχι πάνω σε τι εμείς ζητούμε».

Ο Πρόεδρος των ΚΑ είπε ότι «εμείς δεν ζητούμε τίποτε, εμείς ζητούμε ένα καλό συνεργάτη να έρθει με τους όρους τους δικούς του, διότι ο καθένας έχει τους δικούς του όρους, να δούμε αν αυτοί οι όροι μπορούν να ικανοποιηθούν από τις ΚΑ και την Κυπριακή Δημοκρατία για να μπορέσουμε να έχουμε αυτή τη συνεργασία για να μας δώσει κερδοφορία».