Στα Κατεχόμενα άνδρας έκλεψε τη σημαία του ψευδοκράτους

Στα Κατεχόμενα άνδρας έκλεψε τη σημαία του ψευδοκράτους

Δεν του επέτρεψαν να δει τον Ντερβίς Έρογλου και πήρε τη σημαία του ψευδοκράτους από το «προεδρικό» αυτοκίνητο και έφυγε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί, που επικαλείται τη Μιλλιέτ, το περιστατικό έγινε ενώ ο κ. Έρογλου βρισκόταν σε ξενοδοχείο για να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση. Ο εργαζόμενος στον κατασκευαστικό τομέα, όπως αναφέρεται χωρίς να δίδεται το όνομα, ζήτησε από τη φρουρά του να συναντήσει τον Τ/κ ηγέτη και αυτοί αρνήθηκαν. Όταν οι άνδρες της φρουράς του γύρισαν την πλάτη, ο εργαζόμενος έσπασε το μικρό κοντάρι με το έμβλημα του ψευδοκράτους που έφερε η «προεδρική» λιμουζίνα και έφυγε.

Το περιστατικό δεν έγινε άμεσα αντιληπτό. Την απουσία του εμβλήματος διαπίστωσε λίγα λεπτά μετά μέλος της φρουράς και αμέσως κλήθηκε η «αστυνομία» που μαζί με την «προεδρική» φρουρά άρχισαν να ψάχνουν για τον εργάτη και τη σημαία. Μετά από κάποια ώρα ο άγνωστος άνδρας γύρισε στον τόπο του συμβάντος και ρώτησε «αυτό ψάχνεται;» δίδοντας τους το έμβλημα του ψευδοκράτους. Ο άνδρας συνελήφθη.

Όταν το έμαθε ο Έρογλου, αναφέρεται, αντέδρασε έντονα προς τη φρουρά του, λέγοντας πως ακόμα και αν βάλουν βόμβα στο αυτοκίνητο, δεν θα πάρουν χαμπάρι.

Πηγη ikypros