ΚΥΠΡΟΣ

16χρονος κατήγγειλε επίθεση έξω από το διαμέρισμά του

16χρονος κατήγγειλε επίθεση έξω από το διαμέρισμά του

Επίθεση από δύο άγνωστους άνδρες κατήγγειλε ότι δέχθηκε χθες το απόγευμα δεκαεξάχρονος ενώ επέστρεφε στο διαμέρισμά του στη Λευκωσία.

Οπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, ο ανήλικος κατήγγειλε ότι ενώ επέστρεψε στο διαμέρισμα, είδε αγνωστο άντρα, ο οποίος έφερε άσπρα γάντια να βρίσκεται στην εξώπορτα και μόλις τον αντιλήφθηκε, τον κτύπησε με γροθιά στο λαιμό και τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθως, όπως κατήγγειλε ο 16χρονος, όταν εισήλθε στο διαμέρισμα, αντιλήφθηκε ακόμη έναν άγνωστο άντρα, που έφερε επίσης γάντια στα χέρια και κρατούσε μια ηλεκτρονική ταμπλέτα (IPAD) και όταν τον είδε, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε 16χρονος, προσπάθησε να τον ανακόψει, αλλά δέχθηκε επίθεση με γροθιά από τον άγνωστο, ο οποίος κατάφερε να τραπεί σε φυγή, έχοντας στην κατοχή του την ηλεκτρονική ταμπλέτα, αξίας €500 περίπου. Ο 16χρονος επισκέφθηκε το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών.

Όταν ο 16χρονος μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας για κατάθεση, είδε και αναγνώρισε ένα πρόσωπο, το οποίο είχε συλληφθεί λίγο προηγουμένως, για υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κτιρίου και κλοπής που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 16-19/5/14 στη Λευκωσία, ως το πρόσωπο που στεκόταν στην πόρτα του διαμερίσματός του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Πηγή ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης

Απίστευτη γκάφα τελωνειακών της Κύπρου