ΚΥΠΡΟΣ

Τραγωδία στον Κόρνο: Έχασε τη «μάχη» η 31χρονη πρώην σύζυγος του αυτόχειρα

Τραγωδία στον Κόρνο: Έχασε τη «μάχη» η 31χρονη πρώην σύζυγος του αυτόχειρα

Υπέκυψε απόψε στα τραύματα της η 31χρονη κοπέλα από τον Κόρνο η οποία είχε πυροβοληθεί το μεσημέρι από τον 35χρονο πρώην σύζυγο της, στο σπίτι της μητέρας της στην κοινότητα του Κόρνου της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η άτυχη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματα της γύρω στις 22.15, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 3.30 χθες το απόγευμα, όταν ο δράστης μετέβη στο σπίτι της πρώην πεθεράς του στον Κόρνο, για να παραλάβει τα δύο παιδιά, που είχε από το γάμο του με την 31χρονη, ένα αγοράκι 8 χρονών και ένα κοριτσάκι, ηλικίας 4 ετών.

Ωστόσο τα παιδιά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αρνήθηκαν να πάνε μαζί του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει φραστικό επεισόδιο.

Μπροστά στα δύο παιδιά του και με μάρτυρες κατοίκους της περιοχής, ο 35χρονος πήγε στο αυτοκίνητό του, απ' όπου πήρε το έμφορτο κυνηγετικό όπλο, που είχε και πυροβόλησε μία φορά εναντίον της πρώην συζύγου του, την οποία έπληξε στο κεφάλι.

Σφαίρες έπληξαν τόσο τον 39χρονο αρραβωνιαστικό της πρώην συζύγου του, όσο και την 80χρονη γιαγιά της, που εκείνη την ώρα κάθονταν μαζί της στη βεράντα του σπιτιού.

Τα παιδάκια γλίτωσαν από τα πυρά του δράστη, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του, παίρνοντας μαζί του και το κυνηγετικό όπλο.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος δράστης διετέλεσε τρόφιμος της ψυχιατρικής πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: «Λούης» ο Σήφης – Απηύδησε ο Ολιβιέ Μπεχρά