Διπλό φονικό στην Κύπρο: Συνελήφθησαν ο αδελφός και η συμβία του 33χρονου

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Συνελήφθησαν ο αδελφός και η συμβία του 33χρονου

Ραγδαίες εξελίξεις στο διπλό φονικό στην Κύπρο: Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε αργά το βράδυ της Παρασκευής (27/04) η Αστυνομία για το διπλό φονικό του Στροβόλου.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή Κύπρου» πρόκειται για τον 23χρονο αδελφό του 33χρονου ύποπτου και την 21χρονη συμβία του. Οι συλλήψεις προέκυψαν μετά από την κατάθεση του 33χρονου στην Αστυνομία. 

Νωρίτερα, σύμφωνα με τον «Πολίτη» ο 33χρονος παραδέχτηκε, κατά την πολύωρη ανάκρισή του, την εμπλοκή του στη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου και υπέδειξε το φονικό όπλο.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά Μέσα, το απόγευμα της Παρασκευής η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου, που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση, εντόπισε τόσα τα ρούχα που φορούσε το βράδυ του εγκλήματος όσο και το φονικό μαχαίρι, το οποίο ήταν θαμμένο στο πατρικό του σπίτι στη Λευκωσία.

dolofonos

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για το έγκλημα

Όπως αναφέρει ο «Πολίτης» η ανάκριση του 33χρονου ξεκίνησε στις 15.00 και τελείωσε λίγο μετά τις 20.00.

Αναγνώρισε τον 33χρονο ο 15χρονος γιος

Ο 15χρονος γιος σε αναγνωριστική παράταξη, που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (27/04), αναγνώρισε τον 33χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός μάρτυρας.Το νεαρό συνόδευσαν παιδοψυχίατροι και άλλα πρόσωπα του υποστηρικτικού του περιβάλλοντος.

gfer

Πηγή φωτογραφίας: alphatv

Χθες στο Δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο 15χρονος είχε πει στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους δύο δράστες, που του μίλησε είχε ακάλυπτο πρόσωπο και μούσι. Επίσης, είχε αναφέρει ότι το πρόσωπο αυτό τού είπε πως έχει έναν γιο και γι' αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση δήλωσε ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα».

Είδα, είπε μιλώντας στο ΡΙΚ, αρκετά σενάρια χωρίς υπόσταση. «Ειλικρινά διερωτώμαι, πόσος κόσμος ήταν διατεθειμένος να επεξεργάζεται, να διαδίδει να συζητά τέτοια σενάρια», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαϊωάνου υπέδειξε ότι εκπαιδευτικοί-συμμαθητές, με τους οποίους θα έλθει το παιδί σε επαφή πρέπει να το περιβάλουν με την αγάπη.

Πάντως έγκυροι νομικοί κύκλοι που μίλησαν στον «Π» τόνισαν ότι η διαδικασία αναγνώρισης έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε είναι πάσχουσα αφού οι φωτογραφίες του 33χρονου είδαν το φως δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έτσι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτές με ότι αυτό συνεπάγεται.

fonikoexelixeis1