ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer - Κύπρος: Η... αφωνία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς

Serial killer - Κύπρος: Η... αφωνία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς

Η αφωνία του Αρχηγού της Ε.Φ και πλέον θα μας θυμώνουν και οι γυναίκες των αξιωματούχων; - ΄Αρθρο παρέμβασης του Newsbomb.com.cy

Νομίζαμε οι Ευρωττοπουζοκυπραίοι ότι γίναμε κράτος Ευρωπαϊκό και οι θεσμοί μας θα προσαρμόζονταν σε μια άλλη στάση και θα είχαν διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων σε μείζονα γεγονότα και κρίσεις. Ψευδαίσθηση – ουτοπία και παραμύθι ότι γίναμε Ευρωπαίοι και όλα αντιμετωπίζονται με επαγγελματισμό.

Οι ηγέτες μας αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων και κυρίως άφησαν τον λαό μόνο του να βολοδέρνει με ερωτηματικά, ψυχολογικά σοκ και όλες τις συναφείς παρενέργειες της φρικαλεότητας που προκάλεσε το ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ.

Κλασική περίπτωση ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς...

Λες και ο κατά συρροή δολοφόνος δεν ήταν στέλεχος του στρατού που προΐσταται , αλλά του αντίστοιχου του Μαλάουι και δεν τον ενδιαφέρει, παρά μόνο ακαδημαϊκά για να παρακολουθήσει την υπόθεση. Φαίνεται ότι παρά το λίγο χρονικό διάστημα της παραμονής του στο νησί, έμαθε πάρα πολύ καλά την φράση - μπούσουλα- στάση ζωής προς αντιμετώπιση των κρίσεων από τους Κύπριους, το περιβόητο «κρύψε να περάσουμε».

Τσιμουδιά ο Στρατηγός.

Κρύφτηκε στα μετόπισθεν της μάχης.

Μα κ. ΗΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ (αμφιβάλουμε αν το 90% των Ε/Κ γνωρίζει το όνομα του) μας, ο δολοφόνος κατείχε θέση στο στρατό, αφού ως ίλαρχος διοικούσε στρατιώτες και είχε υπό την επίβλεψη του άρματα μάχης. Και το κυριότερο, επειδή η Ε.Φ κ. Λεοντάρη μας τον θεωρούσε ως εκ των επιφανών αξιωματικών της, την κρεμ ντε λα κρεμ, όπως λένε και στο χωριό μου, του στρατεύματος, τον στέλνατε και για να εκπροσωπήσει την χώρα μας και το στράτευμα σε πολυεθνικά κέντρα ειρήνης και άλλες σχολές.

Όπερ μεθερμηνευόμενο το τέρας ήταν ο ΑΝΘΟΣ του στρατού μας…

Καλά πώς επιλέγονται οι καλύτεροι στο στράτευμα; Δεν περνούν από τα ανάλογα ψυχομετρικά τεστ για να διαγνώσετε την νοητική και ψυχική τους κατάσταση; Κάποιος από τους διοικητές του δεν διέγνωσε τον ΨΥΧΑΚΙΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ