ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος - Serial killer: Tαυτοποιήθηκε το δεύτερο πτώμα που βρέθηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό (pic)

Κύπρος - Serial killer: Tαυτοποιήθηκε το δεύτερο πτώμα που βρέθηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό (pic)
Συνεχίζονται οι έρευνες για τα θύματα του serial killer
AP/Petros Karadjias

Aυτό είναι το δεύτερο θύμα του «Ορέστη» - Η ταυτοποίηση του πτώματος έγινε μέσω DNA

Η Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες είναι το δεύτερο θύμα του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς. Το πτώμα της Lozano που ήταν σε αποσύνθεση εντοπίστηκε το Σάββατο 20 Απριλίου στο «φρεάτιο του θανάτου» στο Μιτσερό, σύμφωνα με το newsbomb.com.cy.

Yπενθυμίζεται ότι λόγω της κατάστασης του πτώματος δεν είχε καταστεί εφικτό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου εκατά τη νεκροτομή, ενώ το μόνο που εξήχθη ως συμπέρασμα είναι ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ασιατικής καταγωγής.

Σχεδόν 15 ημέρες αργότερα, το πτώμα ταυτοποιήθηκε και επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα του «Ορέστη» ότι δολοφόνησε την Arian Palanas Lozano.

newsbomb.com.cy

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα θύματα του serial killer

Με το σύστημα Sonar ενισχύονται από αύριο (04/05) οι έρευνες για την ανεύρεση των των θυμάτων του καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα φθάνει απόψε στην Κύπρο, μέσω Αθηνών, από τις ΗΠΑ. Αύριο στις 8.30 το πρωί το σύστημα θα εγκατασταθεί και θα δοκιμαστεί στη λίμνη στο Ξυλιάτο. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Κόκκινη Λίμνη, όπου θα γίνουν έρευνες στο βυθό της.

Κατά τις σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη δεν βρέθηκε κάτι. Οι έρευνες διακόπηκαν λίγο μετά τις 14:30. Ο δύτης που καταδύθηκε σήμερα κινήθηκε περιμετρικά από το σημείο όπου είχε εντοπιστεί το τσιμεντομπλόκ που ανασύρθηκε χθες.

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα θα ληφθεί από το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης δείγμα νερού της Κόκκινης Λίμνης για να ελεγχθεί η ποιότητά του, αφού σήμερα εμφανίστηκαν κόκκινες κηλίδες στην επιφάνειά της, σύμφωνα με το cyprustimes.com.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: «Κλείδωσε» - Πότε θα δοθεί - Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Μέγα σκάνδαλο με καλόγρια: Σάλος με αυτό που την έπιασαν να κάνει (pics)

Σχετικές ειδήσεις